Na zagrebačkoj špici ovog ljeta najćešće možemo vidjeti dame u raznim modelima haljina. 

Iako su mnogi već na godišnjim odmorima i uživaju na plažama, zagrebačkom špicom prošetali su građani kojima ne smeta vruć asfalt i oduševili svojim modnim izdanjima.

Gradom je tako prošetala mlada dama u maxi haljini maslinaste boje koja ima prorez i otvorena leđa te je kao takva također, jedan od apsolutnih favorita ove sezone. Ovaj model kombinirala je s japankama, rozom torbicom, a uz to je dodala naušnice i narukvicu. 

Dama na špici u haljini s prorezom.
Robert Gašpert 

Ova haljina podsjeća na upečatljivu plavu midi haljinu s rupičastim uzorkom i prorezima na leđima iz Zare, a nedavno su dvije dame na špici pokazale kako se može nositi na dva različita, ali efektna načina. 

Zarina plava haljina jedna je od najpopularnijih ove sezone
Robert Gašpert 

Dama s desne strane odlučila se za ležerniji look bez šminke i s visokim repom, a uz haljinu je iskombinirala zlatne sandale sa zakovicama i sunčane naočale.

Za nešto elegantniji look, ali opet svakodnevni, odlučila se brineta s raspuštenom kosom, a upotpunila ga je trendi kožnim papučama u neutralnoj nijansi i torbicom. Look je 'začinila' decentnim zlatnim nakitom te sunčanim naočalama s plavim okvirima.

Kakve su se haljine nosile na špici, u režiji našeg Roberta Gašperta, pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Ljetne haljine na špici