Zagrebačka špica je i prošle subote vrvjela brojnim poznatim licima.

Lejla Filipović, Borna Kotromanić, Brigita Vuco, Olja Vori, samo su neke od doma koje su je uljepšale svojom pojavom, ali i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač koja uvijek rado pozira našem fotografu Robert Gašpertu.

S njom je rado pozirala i njena kći Leticija koja je jedno od troje djece koje je dobila u braku s nogometašem i trenerom Robertom Kovačem.

Anica i Leticija Kovač kupile su cvijeće na špici
Robert Gašpert 

Leticija je najstarija kći, navršila je 19 godina, a od mame je naslijedila samo ono najbolje. Dame nisu skidale velike osmijehe s lica, a počastile su se i prekrasnim cvijećem.

Podsjetimo, Anica i Robert vjenčali su se davne 2001. godine, a zajedno imaju troje djece: sima Marka, te kćeri Leticiju i Viktoriju.

Marko ima 15 godina te nastoji izgraditi košarkašku karijeru, a s obzirom na to da već ima impozantnu visinu od 208 centimetara, vjerujemo kako mu je uspjeh zagarantiran.

Anica Kovač se vratila u Hrvatsku
Robert Gašpert 

'Posljednje dvije godine narastao je čak 40-ak centimetara. Sad je visok 208', uz smijeh je Storyju ranije otkrila ponosna mama i otkrila da je njezin mezimac igrao košarku u jednom klubu u Monaku gdje je obitelj živjela.

'Vraćamo se Hrvatsku, ali još ne znamo u kojem će domaćem klubu Marko nastaviti igrati košarku', naglasila je.

Marko Kovač, sin Anice Kovač i Roberta Kovača, igra košarku
Robert Gašpert 

'Leticija je imala talent za nogomet, a Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa, fina...', rekla je jedna od najljepših domaćih misica svih vremena koja živi pravu obiteljsku bajku.

Više fotografija Anice s obitelji pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Anica Kovač s obitelji