Centar grada na Badnjak vrvio je poznatim i manje poznatim licima.

Ipak, svima je nešto bilo zajedničko: želja da ovaj dan provedu u dobrom i dragom društvu te da se posebno srede za izlazak.

Dama koja je ove godine odnijela pobjedu za najhrabrije izdanje na špici ove godine ukrala je svu pažnju, a samo za Story.hr otkrila je detalje neobičnog outfita.

Dama na špici u H&M hlačama
Robert Gašpert 

'Odjevna kombinacija sa špice je iskombinirana taj dan.

Uvijek se odijevam onako kako se osjećam, pratim trendove, ali više volim svoj stil koji čine vintage komadi kupljeni na raznim bazarima i second hand shopovima. Smatram da odjeća i obuća koja se nosi dolazi tek do izražaja uz karakter koji osoba posjeduje.

Dama na špici u crvenom sakou i šeširu
Robert Gašpert 

Blagdanska kombinacija je dosta neobična, ali ja sam se u njoj jako ugodno osjećala. Ono što je kod nje specifično je sako koji je od prijateljeve bake, pronađen u podrumu njegovog stana u New Yorku. Klasična bijela košulja koja je većinom prisutna u mojim kombinacijama, čizme su marte koje po mom mišljenju idu na svaku odjevnu kombinaciju. Hlače su kupljene u H&M-u i smatram da baš one daju neobičan look', otkrila nam je.

Dama na špici u najhrabrijem izdanju na špici za Badnjak 2022.
Robert Gašpert 

'S obzirom na niske temperature, imala sam crvenu jaknu brenda Trussardi te većinom meni neizostavni dodatak -  šešir koji je kupljen online.

Jako volim šešire i uživam noseći ih bilo oni mali, veliki, ljetni ili zimski… prošećem nekada zagrebačkom špicom i volim vidjeti djevojke koje su lijepo odjevene za subotnju kavu i baš tu tradiciju Badnjaka gdje su se svi potrudili u svojem modnom izražaju jako cijenim i poštujem', zaključila je.

U našim galerijama pogledajte što se sve nosilo na špici za Badnjak.

Robert Gašpert Špica, 24. prosinca, prvi dio

Robert Gašpert Špica, 24. prosinca, drugi dio