Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČEST GOST ZAGREBAČKE ŠPICE: Nakon borbe s teškom bolešću, domaća glumica izgleda bolje nego ikada

Ankica Dobrić subotnjom se špicom prošetala u crnoj kombinaciji.

 Ankica Dobrić na zagrebačkoj špici Izvor: Robert Gašpert

Glumica Ankica Dobrić čest je gost zagrebačke špice, a tamo uvijek privuče pozornost svojim vedrim stavom, ali i zanimljivim modnim kombinacijama. Ipak, ove se subote centrom grada prošetala u pomalo neobičnoj kombinaciji za nju jer je gotovo od glave do pete bila odjevena u crno.

Ankica je na sebi imala majicu, hlače i jaknu u crnoj boji, dok su jedina 'svijetla točka' njezina outfita bile bijele tenisice. Kombinaciju je zaokružila torbom i naočalama također u crnoj boji, a u ruci je držala svog preslatkog četveronožnog ljubimca.

 Ankica Dobrić Izvor: Robert Gaspert

Podsjetimo, Ankica je prije nekoliko godina, nakon 16 kemoterapija, pobijedila rak dojke s kojim se borila više od dvije godine, o čemu smo nedavno razgovarali.

'Samo sam naišla jer se ne volim prisjećati svoje prošlosti. U redu je svako malo podsjećati žene da se ne zanemare, da brinu o sebi, da se kontroliraju, da se sjete da uvijek u okolini imaju nekoga tko prolazi kroz takve probleme. Vrlo često ljudi misle: 'Ma neće to meni', a može svakome.

 Ankica Dobric_RG (2).JPG Izvor: Robert Gašpert

Vrlo je bitno prvo voljeti sebe i brinuti o sebi malo više nego što brinemo o svom autu, cipelama ili novoj torbici. Prvo ti i tvoja duša, a ako si zdrav onda možeš sve. Također, najvažnije je kontrolirati se tamo gdje su dobri aparati za preglede. Naše klinike, nažalost, često imaju stare aparate, magnete i ultrazvuke', rekla je Ankica za Story.hr tom prilikom.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image