Zagrebačka špica svakog je vikenda poput modne piste, a iznimka nije bio ni protekli vikend.

Storyjev fotograf Robert Gašpert prošetao se centrom Zagreba te svojim objektivom zabilježio najbolje modne kombinacije.

U centru grada zatekli smo i neke poznate dame, a ovaj put nam je za oko zapelo nekoliko stylish i modno usklađenih parova.

Modni blizanci špicu su osvojili u gotovo identičnim bež kaputima.

street style
Robert Gašpert 

Susreli smo i opušteni zaljubljeni par koji je špicom prošetao u tamnim bojama. Dama je nosila tamnozeleni kaput ispod kojeg je provirivala čipkasta suknja, a outfit je nadopunila crnim kožnim čizmama s metalnim detaljima na vrhu, kožnim rukavicama te lakiranom kapom dok je njen dragi nosio tamnoplave hlače i kaput ispod kojeg je imao kariranu košulju u tonovima plave i bijele.

street style
Robert Gašpert 

Bio je tu i par u veselom ležernom izdanju. Odjenuli su se u tonovima smeđe i bež boje koju ‘razbili’ odmjerenim kariranim uzorkom, a oči su sakrili iza sunčanih naočala dok su raspoloženo pozirali našem fotografu.

street style
Robert Gašpert 

Dobro je bio raspoložen i par u kombinaciji crne i bež boje. Dama nas je osvojila kombinacijom crnog kaputa i čizama ispod kojeg je nosila bež majicu i kariranu suknju, a njen pratitelj se uskladio s njom u kožnoj jakni ispod koje je imao bež vestu.

street style
Robert Gašpert 

Što kažete, koji par je imao najbolju modnu kombinaciju? Recite nam u anketi.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji: 

Shutterstock Špica u Zagrebu 16.12.