Subota uoči Badnjaka, a i sam Badnjak, bili su odličan povod za mnoge željne dobre zabave da se upute prema centru Zagreba. Ondje se nazdravljalo, pjevalo i plesalo, a brojne dame pokazale su i svoje pomno birane modne kombinacije. Najupečatljiviji su svakako bili neizostavni komadi svake zimske kolekcije - kaputi. 

Streetstyle
Robert Gašpert 

Dominirale su jarke boje, posebice crvena, koja je i uobičajena za ovo doba godine. Na špici su se vidjele i brojne poznate osobe, među kojima je bila i fitness instruktorica Antonela Golubić. Za ovu je prigodu odabrala crnu kreaciju sa srebrnim resicama, a sve je podigla crvenim kaputom. 

zena3 (1).jpg
Robert Gašpert 

I žuti kaputi ukrali su pozornost Storyjeva fotografa Roberta Gašperta na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Posebice je do izražaja došao specifičan modni ukus dame koja je zeleni pulover i dugu crvenu suknju te šešir u istoj boji dodatno naglasila žutim kaputom. 

02 ZG Street Style Web - ned_RG (14).jpg
Robert Gašpert 

Većinom su dame bile u žurbi, telefonirajući ili tipkajući i obavljajući posljednje detalje uoči nadolazećih blagdana. Kupovali su se buketi, koji su ovoga puta bili napravljeni od božikovine i grana borova. 

Streetsytle 24.12.2023.
Robert Gašpert 

Više fotografija sa špice proteklog vikenda pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Predzadnji vikend u 2023. godini mnogi su iskoristili za odlazak u centar Zagreba