Zagrebačka špica procvjetala je prvog vikenda u veljači. Sunčano i toplo vrijeme izmamilo je brojne Zagrepčane i njihove goste u šetnju centrom grada i dopodnevnu kavu.

Kao i svake subote, trendsetterice su se potrudile pokazati maštovite outfite, pazeći pri tome na svaki detalj, a tu je bio i naš fotograf Robert Gašpert koji je zabilježio najbolje modne kombinacije.

Jedna od upečatljivih modnih kombinacija bio je spoj crvene i sive boje koji je prošetala ova simpatična dama. Ona je kombinirala sivu kratku plisiranu suknjicu te pulover i ovesize sako iste boje s crvenim detaljima- šalom i najlonkama.

Dama na špici u crvenim najlonkama i oxford cipelama
Robert Gašpert 

Na nogama je nosila crne Oxford cipele pa je tako spojila dva trenda. Naime, ove sezone su se najlonke u boji vratile na velika vrata, a osobito su popularne one u crvenoj boji. Ne samo da smo ih viđali na modnim pistama, već su preplavile društvene mreže, a nosile su ih i neke slavne dame poput Haley Bieber, Due Lipe i Kylie Jenner.

Pozornost je privukla i njezina obuća, oksfordice, koje će ove sezone biti iznimno popularne.

Dama na špici u crvenim najlonkama i oxford cipelama
Robert Gašpert 

Iako su naizgled svečane i formalne, oksfordice se mogu kombinirati uz razne outfite, od onih ležernih do onih sasvim casual.

Kombiniraju se uz kombinacije s trapericama i sakoima, uz suknje i košulje, pa čak i uz haljine - ovaj svestrani komad obuće ponovno će zabljesnuti na društvenim mrežama, a svoje stare modele koje ste sigurno nosili prije mnogo godina sada možete izvaditi iz svoje kuće. opet ormar.

Što se još nosilo prošlog vikenda na špici pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Špica 3.2.2024.

Robert Gašpert Špica 3.2.2024.