Proljeće je stiglo u grad! Dobro, možda ne još kalendarski, ali svakako što se tiče mode.

Zagrebačku špicu i ovog su vikenda preplavile trendseterice koje su se, kao i obično, potrudile pokazati svoje modne kombinacije, a i ovaj put one najbolje zabilježio je Storyjev fotograf Robert Gašpert.

Street Style
Robert Gašpert 

Nakon što su već proteklog vikenda špicerice otvorile sezonu minica, suknje i haljine su i ovaj put bile dominantan odjevni predmet u centru Zagreba.

Da je proljeće stiglo potvrdila je i nova ponuda u high street trgovinama koja je donijela mnoštvo lepršavih haljina, a u novim kolekcijama ne nedostaje nježnih i romantičnih materijala poput satena i svile.

Trendove su brzo prihvatile i domaće ljubiteljice mode, a prve dame u satenskim haljinama prošetale su špicom ovog vikenda.

Dama na špici u satenskoj haljini
Robert Gašpert 

Pozornost na špici privukla je dama u dugoj zelenoj haljini od satena koju je kombinirala s kožnom jaknom ukrašenom zakovicama i platnenim tenisicama, a preko ramena je prebacila torbicu brenda Yves Saint Laurent.

Street Style
Robert Gašpert 

‘Uhvatili’ smo još jednu damu u satenskoj haljini, ovaj put crne boje, a i ona ju je kombinirala s crnom kožnom jaknom. Dodatnu dozu elegancije dale su njene sandale u kombinaciji crne, bijele i narančaste boje.

Što se još ovog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 17.2.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 17.2.2024. drugi dio