Tek što su se naše špicerice počele 'skidati' i teške zimske jakne zamijenile prijelaznim komadima, dočekao nas je kišan i tmuran vikend te niske temperature.

Iako je špica ove subote bila uobičajeno živahna, dame su nosile uglavnom duge kapute, a najzastupljeniji materijal bila je koža s kojom su slagale zanimljive kombinacije.

I ove je subote špicom prošetao naš fotograf Robert Gašpert koji je svojim objektivom nepogrešivo zabilježio najbolje outfite.

U šetnju kišnim centrom Zagreba zaputile su se i dvije prijateljice kojima ružno vrijeme nije narušilo dobro raspoloženje.

18.jpg
Robert Gašpert 

Za subotnje jutro odabrale su kombinacije u neutralnim bojama. Smeđokosa dama nosila je svijetlu traper haljinu preko koje je prebacila svjetlosivi dugi kaput, a naglasak je stavila na obuću: čizme visokih potpetica sa zmijskim uzorkom. Nosila je i Valentinovu torbu u krem boji.

Njena prijateljica nosila je sive hlače, bijele tenisice i crni oversize blejzer. Pozornost je kod nje ukrala mini torbica sa jasnom porukom: 'Luxury is a discipline' ('Luksuz je disciplina'). Radi se torbici s potpisom Karla Lagerfelda.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 9.3.2024. prvi dio

Robert Gašpert Špica 9.3.2024. drugi dio

Robert Gašpert Špica 9.3.2024. treći dio