Nakon prvih dana proljeća koje nas je dočekalo s promjenjivim vremenom, prošli vikend smo uživali u suncu i visokim temperaturama.

Zgodne Zagrepčanke iskoristile su toplo vrijeme kako bi se riješile jakni i kaputa i pokazale svoje proljetne modne kombinacije.

Na zagrebačkoj špici i ovog je vikenda bilo prilično živahno, a najbolje i najupečatljivije modne kombinacije zabilježio je naš fotograf Robert Gašpert.

Na Cvjetnom trgu smo susreli i neka poznata lica među kojima se našla i česta gošća zagrebačke špice, Anja Tubin, koja je poznata po tome da aktualne trendove uvijek uspijeva odlično uklopiti u svoj stil.

Ovaj put se prošetala u ležernoj, ali elegantnoj kombinaciji. Nosila je cargo hlače koje su se još prošle godine vratile na velika vrata, a kombinacija višeg struka, duljih nogavica i velikih džepova čine ih izrazito udobnim i popularnim odabirom.

Robert Gašpert Anja Tubin u cargo hlačama i satenskoj košulji

 Cargo hlače su jako zahvalne za kombiniranje te se dobro uklapaju u svaki stil. Zanosna Anja kombinirala ih je sa plavom satenskom košuljom slične nijanse kao i same hlače.

Nosila ih je u kombinaciji s elegantnim sandalama s visokim potpeticama, a donji dio hlača je stegnula uz pomoć remenčića na sandalama.

Što se još nosilo proteklog vikenda na špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert špica 4.4.2024.

Robert Gašpert Špica 2.4.2024.