Nakon tjedna u kojem su nas iznenadile neuobičajeno visoke, ljetne temperature, uslijedio je nešto umjereniji, no topao i sunčan vikend- idealan za dopodnevnu šetnju centrom grada.

Iskoristile su ga domaće trendsetterice koje redovito na špici pokazuju svoje odlične modne kombinacije, ali i neke poznate osobe.

Josipa Pavičić na špici u traper haljini bez naramenica
Marko Lukunić/PIXELL 

Fotografi su tako ove subote ‘ulovili’ susret premijera Andreja Plenkovića s jednom od naših najpoznatijih pjevačica, Nine Badrić, koja nije skrivala da joj je drago što joj je predsjednik vlade prišao.

Špicom je prošetala naša poznata voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić.

Zanosna Josipa uvijek pozornost privuče svojim atraktivnim izgledom, a tijekom šetnje s prijateljicama pokazala je da i jednostavan outfit može izgledati kao milijun dolara.

Josipa Pavičić na špici u traper haljini bez naramenica
Marko Lukunić/PIXELL 

Nosila je usku traper haljinu bez naramenica, koju ne može svatko nositi budući da ističe svaku manu, no zgodna 45-godišnja Josipa tih problema nema. Uparila ju je s bež torbom i cipelama na visoke potpetice, a oči je sakrila iza sunčanih naočala.

Josipa Pavičić u traper kombinezonu
Robert Gašpert 

Josipa je, inače, već ranije pokazala da voli pripijene traper kombinacije pa ju je tako prošlog svibnja naš fotograf Robert Gašpert snimio u traper kombinezonu kojim je također istaknula svoju liniju bez mana.

Više fotografija Josipe Pavičić, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Josipa Pavičić