Usprkos nepovoljnim vremenskim prognozama, osvanuo nam je još jedan prelijepi sunčani vikend, kao stvoren za jutarnju šetnju gradom i kavu na špici.

I ovog je vikenda centar Zagreba postao prava mala modna pista, a među brojnim ljepoticama koje su prošetale svoje najbolje modne kombinacije našla su se i neka poznata lica, među njima i naša bivša misica Ivančica Pahor.

Ona je Cvjetnim trgom prošetala sa svojom prijateljicom Maricom Briški, a obje dame uživaju u modi i rado su viđeni gosti zagrebačke špice.

Prije nekoliko mjeseci, prijateljice su se modno uskladile pa su špicom prošetale u bijelim outfitima, a ovaj put je svaka nosila svoj stil.

Ivančica je odabrala jedan od najupečatljivijih stylinga ovog vikenda. Nosila je karirani komplet u crno bijeloj boji koji se sastoji od pencil suknje i kratkog blejzera. Sve je nadopunila francuskom kapom istog uzorka i bež cipelama s visokom potpeticom, a oči je sakrila iza sunčanih naočala.

Ivančica Pahor i Marica Briški.jpg
Neva Žganec/Pixsell 

Marica je nosila nešto opušteniju verziju, komplet hlača i jakne u plavoj boji prošivenih cvjetnim uzorkom, a s njim je kombinirala tamne štikle i torbicu u odgovarajućoj nijansi.

Podsjećamo, proteklog vikenda među špicericama je najzastupljeniji komad odjeće bio blejzer, a u galeriji pogledajte kako su ga kombinirale:

Robert Gašpert Blejzeri na špici u travnju 2024