Stiglo nam je ljeto, ako ne kalendarski, a onda bar po vremenskim prilikama pa su tako temperature već prilično narasle i sve je više sunčanih dana, idealnih za dopodnevne kave i šetnju špicom.

Zagrebačka špica poznata je po trendsettericama koje svakog vikenda u dopodnevnim satima prošetaju svoje modne kombinacije pa je već i prema njima lako pratiti modne trendove.

Storyjev fotograf Robert Gašpert gotovo svakog vikenda zabilježi najbolje modne kombinacije.

Špicom se proteklog vikenda prošetala i dama u jednostavnoj, ali upečatljivoj i trendi modnoj kombinaciji.

Nosila bijeli prsluk, inače ‘must have’ odjevni predmet ove sezone, a uparila ga je sa Zarinom midi suknjom s printom i ravnim sandalama. Za oko nam je zapela i Guessova torbica u bež boji.

5.jpg
Robert Gašpert 

S njom se prošetala i prijateljica u svilenoj haljini, što je također jedan od glavnih trendova. Nosila je crnu laganu haljinu maksi dužine i crne ravne sandale.

Da je prsluk definitivno jedan od najtraženijih odjevnih predmeta dokazuje i činjenica da vrlo sličan bijeli prsluk nosi i slavna Severina, za koju se dobro zna da pomno prati trendove, kako u glazbi tako i u modi.

Severina
Instagram 

Severina se fotografijom na Instagramu javila s putovanja u Francusku, te je pozirala u bijelom prsluku i bijelim širim hlačama, a pozornost je privukla i Chanelovom torbicom.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 25.5.2024.