Do nedavno su elopment vjenčanja bila rezervirana za manji broj mladenaca koji su jednostavno poželji "pobjeći" od klasičnog, već viđenog, na neke od jedinstvenih lokacija, slaveći ljubav u najmanjem mogućem društvu ali na tako nezaboravan način. Danas su upravo to želje sve većeg broja mladenaca pa zato s posebnom pažnjom (opet) pričamo o elepoment vjenčanjima.

Elopement vjenčanja nisu alternativa kasičnim vjenčanjima nastala zbog pandemije koronavirusa. Elopement je stil koji u sebi nosi želju za intimnim slavljem, ali i najbolje od spoja želje za putovanjima, avanturom te jedinstvenim osobnim doživljajem. Ne čudi da će se prema predviđanjima, u godini pred nama, sve veći broj mladenaca odlučiti upravo za ovaj tip vjenčanja, jer otkrili smo kako su ova vjenčanja nova forma slobode dvoje ljudi da u brak stupe na njima idealan način. Naravno da ovaj tip vjenčanja nije jednako zanimljiv svakom budućem paru ali za sve one koji su u spotrazi za drugačijim, ovo je divna prilika. Stoga smo posebno ponosni da smo o ovoj temi pisali i razgovarli sa suradnicima Story vjenčanja a odličnu temu o elopement vjenčanjima možete pročitati ovdje.

I ne zaboravite, za savršeno elopement vjenčanje ne morate potegnuti na drugi kraj svijeta. Razmislite o našoj obali, onoj koja je brojnim mladencima diljem svijeta visoko na listi prioriteta. Poput ovog para koji je u bračnu luku odlučio uploviti u našem Dubrovniku.

elopement-vjencanja-u-2021-jos-su-popularnija

Tekst M.R.

Fotografije Vanja Vrkljan