Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLED U NOVU SEZONU: Illuminating Spring, iz ljubavi prema vjenčanjima

Vodimo vas na čarobno mjesto u srcu zagrebačkog parka Maksimir, vodimo vas u svijet trendova koji svijet vjenčanja čini posebnim

Vidikovac u Maksimiru je spomenik kulture dobro poznat svim Zagrepčanima. Sa svoje izdignute pozicije pruža prekrasan pogled na park i prilaznu aleju. Ideja ovog stiliziranog snimanja bila je predstaviti neke od aktualnih trendova u industriji vjenčanja iskoristivši ovu prekrasnu građevinu kao savršenu kulisu. Serendipity Weddings, agencija za destinacijska vjenčanja, ovim putem je odlučila predstaviti svoju viziju za vjenčanja sezone.

Mikro vjenčanja su IN

Kao odgovor na uvjete pandemije, industrija vjenčanja uvidjela je porast u takozvanim mikro vjenčanjima. Intimna obiteljska okupljanja s popisom gostiju do 30 uzvanika nastavljaju biti popularna i sada kada se stvari polako vraćaju u normalu. Mnogo je pozitivnih strana ovog trenda, od ukupne atmosfere događaja - osobnije i emocionalnije - do mogućnosti provođenja kvalitetnog vremena sa svakim gostom. Sve više parova odlučuje se na mikro vjenčanje zbog ograničenja s budžetom, želje za intimnijim okupljanjem samo sa najbližima ili čak želje za organizacijom dvodijelnih vjenčanja. Ovaj trend predstavljen je uz pomoć intimne postavke stola, sa samo 6 sjedećih mjesta. Intimnost ovakvog postava može se vidjeti na svakoj od fotografija talentiranih fotografkinja iz Foto studija AGA i Andrea Gržičić Weddings.

Pantone boja 2021. godine i dalje je neodljiva kombinacija

Pantone iz godine u godinu najavljuje trendove u bojama i tako nadahnjuje mnoge umjetnike, dizajnere i industriju vjenčanja! Boje izabrane za 2021. su illuminating žuta i ultimativna siva, i dalje su visoko na listi poželjnih kombinacija, a po našem mišljenju savršena kombinacija za proljetna i ljetna vjenčanja. Antun Bauer, glavni dizajner Cvit Happens studija, za dekoraciju glavnog stola koristio je vrtne ruže, neodoljive orhideje i dehidriranu ahileju (achillea). Za dozu glamura, poigrao se kombinacijom pastelne roze, koja se posebno ističe u buketu za mladenku. Vibrantno žuto cvijeće napravilo je savršen kontrast sivom stolnjaku i svijećama koje su bile raspoređene na strateška mjesta po stolu. Predivna papirna galanterija ručno ispisana kaligrafijom mladih umjetnica iza brenda Pi.Linia dodatno je podignula izgled postava stola.

Monoporcije svadbene torte

Svadbene torte u obliku monoporcija, koje se poslužuju za svakog gosta pojedinačno, trend su u porastu u industriji vjenčanja. Praktična također iz sigurnosnih razloga, ova mini remek-djela mogu postići da se svaki gost osjeća posebno. Mogu se poslužiti kao desert za vrijeme svadbene večere ili ih se može spakirati kako bi ih gosti mogli ponijeti kući nakon zabave. Magnolia slastice i njihov tim iskusnih slastičara proizveli su mini remek djela u illuminating žutoj boji za potrebe ovog snimanja. Mini tortice ukrašene ružama i ahilejom bile su pravi šećer na kraju.

Tekst Serendipity Weddings / Fotografije Andrea Gržičić Weddings

Sudionici

Lokacija Vidikovac Maksimir/ Organizacija Serendipity Weddings/ Cvijeće i dekor Cvit Happens @cvit.happens/ Fotograf Fotostudio AGA & Andrea Gržičić Weddings/ Videograf Lipstick Weddings/ Ž model Martina Mandek/ M model Ivan Giovanni Fatone/ Make up Kate Ramić Make Up/ Frizura Studio Marcela/ Torta Magnolia Slastice/ Stationery Pi.linia / Vjenčanica Vesna Sposa/ Odijelo Varteks

Magazin

Royals