Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kojem vjenčanom stilu pripadate? Govorimo o boho stilu

Ovaj je stil u stalnom trendu

boho wedding Izvor: Unsplash

Svaki stil ima karakteristike koje se prepoznaju kroz lokacije za vjenčanje, stilske forme, dekoracije, boje, i svaki par ima pravo odabrati stil koji u potpunosti odgovara njihovim željama i zamislima. Odabirom stila svaki korak u organizaciji vjenčanja još je jednostavniji, zato krenimo. Predstavljamo boho stil, onaj koji je već na prvi pogled otkriva ljubav prema prirodnim materijalima, teksturama, prirodi ali i visokoj estetici.

Ovaj stil savršeno pristaje – parovima koji vole biti drugačiji, koji su otvoreni, druželjubivi, stilski posebni. Parovima koji žive vrijednosti održivosti.

boho wedding Izvor: Shutterstock

Ovaj stil se voli jer – pruža mogućnost odabira različitih tekstura, materijala, cvjetnih dekoracija i stilova koji zajedno kreiraju ugodnu atmosferu. Odličan za vjenčanja na otvorenom i održiva vjenčanja.

boho wedding Izvor: Shutterstock

Nezaobilazni detalji ovog stila su – detalji koji vas vesele i povezuju, od putovanja do knjiga, umjetnosti, lijepo uređenog prostora, gomile svijeća, ručnih radova, photo booth kornera... ne zaboravite na pampas i suho cvijeće!

boho wedding Izvor: Shutterstock

boho wedding Izvor: Shutterstock

boho wedding Izvor: Shutterstock

Magazin

Royals