Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi broj Story vjenčanja poručuje – slijedi MAGIC TIME

Najromatičniji pogled u 2022. stranice su magazina koji slavi ljubav

Pogled u vjenčanja 2022. iskreno veseli jer, prema brojnim predviđanjima, bit će to godina koja će diljem svijeta premašiti statističke rekorde po broju vjenčanja unatrag više od dva desetljeća. Jer vjenčanja su preživjela. Za ovu najavu zasigurno možemo zahvaliti pandemiji koja je bila razlog odgađanja mnogih planiranih vjenčanja, ali potaknula nas je i na to da vjenčanja počnemo gledati izvan klasičnih formata, da u prvi plan stavimo želje i osobnost mladenaca koji, usprkos svim izazovima, ne odustaju od ljubavi. Zato smo u godini za nama uživali u izuzetnim malim, velikim, mikro, elopement, destinacijskim vjenčanjima na čarobnim lokacijama te se zarazili velikom dozom optimizma koja je najbolja najava vjenčanja u 2022. godini.

Zavirite u stranice pred vama jer novi broj Story vjenčanja donosi jedinstvenu pozivnicu u čarobni svijet mode, stilova, dekoracija, estetike jer svijet vjenčanja pršti energijom, mogućnostima i idejama koje će svaka mladenka, mladoženja, svaki par prepoznati kao da su krojene baš za njihovo vjenčanje. A kao dio najbolje najave godine iz snova donosimo vam vizije koje potpisuju vrhunski hrvatski fotografi, dizajneri, organizatori vjenčanja te priče o vjenčanjima s jedinstvenih hrvatskih lokacija. Brač, Istra, Opatija, Osijek, Split, Zadar, Zagreb samo su neke od lokacija koje su bile savršena kulisa ljubavi, koje su najljepša moguća razglednica koju mi šaljemo u svijet vjenčanja.

Ovo je i poziv svim budućim mladencima, sanjajte otvorenih očiju, jer vi ste ti koji svijet vjenčanja čine toliko posebnim.

Novi broj Story vjenčanja potražite na odabranim prodajnim mjestima.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Story vjenčanja press

Magazin

Royals