U siječanjskom Elleu donosimo ekskluzivan intervju s Lily Collins uoči druge sezone Emily u Parizu, razgovaramo o prijateljstvu s Jadrankom Đokić i Ivom Mihalić koje će u zagrebačkom HNK utjeloviti junakinje kultnog romana 'Genijalne prijateljice', predstavljamo ovogodišnje laureate Elle Style Awardsa, najprestižnijih domaćih nagrada na područjima mode i umjetnosti - i, the last but not the least, vodimo vas kroz labirint najinovativnijih party kreacija i inspiracija za najluđu noć u godini.

Slavna još od svojih tinejdžerskih dana, LILY COLLINS već godinama gomila glumačke nagrade i priznanja, ali i enormnu količinu medijske pozornosti koja je kao kćer Phila Collinsa prati od prvih dana karijere. Nakon enormnog uspjeha serije ‘EMILY U PARIZU’, Collins u ekskluzivnom intervjuu za britanski Elle govori o životu između rodne Engleske i SAD-a i prvim danima braka u kojima uživa, ali i o pritiscima medija i tome zašto je konačno odlučila preuzeti kontrolu nad vlastitom pričom.

lily collins.jpg
Elle Hrvatska 

Unatoč tome što su već tjednima od deset ujutro do deset navečer na probama 'Genijalnih prijateljica“ u zagrebačkom HNK, Jadranka Đokić i Iva Mihalić preskočile su pauzu za ručak i odvojile vrijeme za intervju i shooting povodom uprizorenja kultnog romana Elene Ferrante u kojem glume Lilu i Lenu, PRIJATELJICE IZNIMNE INTELIGENCIJE I SENZIBILNOSTI, ali potpuno različitih karaktera. S dvjema sjajnim glumicama i Elleovim dugogodišnjim prijateljicama razgovarali smo o likovima koje utjelovljuju, ženskom prijateljstvu, djetinjstvu, samozatajnosti...

genijalne prijateljice dokic i mihalic.jpg
Elle Hrvatska 

Nije zlato sve što sja, no sve što sja ove je sezone super poželjni modni akcent i dnevnih i večernjih outfita! Blještavi sjaj plemenitih metala potiče optimizam i dobro raspoloženje, a ako ste u svom stilskom izričaju zagovornica pristupa 'manje je više' odlučite se za samo jedan ZLATNI DETALJ kojim ćete na blagdanskim slavljima razigrati svoj minimalistički party glam.

trend zlato.jpg
Elle Hrvatska 

Kupujte PAMETNO I ODGOVORNO, stvari koje vas doista oduševljavaju i koje ćete, bez obzira na trendove, godinama kombinirati s postojećim komadima u vašoj garderobi. Inspirirajte se našim šoping stranicama i zablistajte u eklektičnim kombinacijama kože i šljokica, umjetnog krzna i animal printa, roze i crvene s crnim akcentima...

shop party looks.jpg
Elle Hrvatska 

Za nekoliko dana i simbolično ćemo se oprostiti od godine u kojoj je Elleova misija da 'otvara apetite i raduje se životu' možda bila teža no ikad. 2021. nas je dočekala s novim izazovima, ali jednako odlučne da SLAVIMO MODU, UMJETNOST I LJEPOTU kako to i zaslužuju te da našim laureatima jubilarnih, desetih ELLE STYLE AWARDSA ekskluzivnim fotografijama i intervjuima još jednom odamo priznanje za njihove uspjehe i rad, uz čestitke na osvojenim nagradama.

esa.jpg
Elle Hrvatska 

Novi zimski chic ove su sezone utjelovile ULTRA ŽENSTVENE SLOJEVITE KOMBINACIJE u profinjenoj paleti neutralnih, zemljanih tonova. Poigrajte se tkaninama različitih debljina, tekstura i vizualnih efekata te uživajte u širokoj lepezi mogućnosti da svoj outfit učinite jedinstvenim i nezaboravnim odrazom vlastite kreativnosti i poimanja stila.

moda perfect tones.jpg
Elle Hrvatska 

Od nostalgičnih oversize džempera, pernatih jakni, prošivenih kombinezona, bundi i accessoiresa od umjetnog krzna, topli i praktični SKI WEAR komadi ove su se zime nametnuli kao NOVI BASTION GLAMURA – ne samo na snježnim padinama.

moda ski pass.jpg
Elle Hrvatska 

Slobodno vrijeme radije provodite s knjigom nego s kuhačom u ruci, no ipak želite da vaš blagdanski stol izgleda raskošno i privlačno? Pripremili smo vam 4 SLATKA IZNENAĐENJA koja se mogu podvesti pod zajednički nazivnik 'brzo&fino' - a pritom ostavljaju spektakularni vizualni dojam. MERRY CHRISTMAS!

bozicna kuhinja.jpg
Elle Hrvatska 

Potražite novo izdanje magazina Elle na svim kisocima! Elle - ljepota je unutra!

231 cover web (1).jpg
Elle Hrvatska 

#elle #ellehr #ellecroatia #ellejanuaryissue