Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Planirate vjenčanje iz snova? Odaberite trend sezone, interijere inspirirane putovanjima

S dolaskom toplijeg vremena slavlja i događanja sele se na otvoreno. Bilo da govorimo o vjenčanjima ili privatnim partyjima, trendovi dekoriranja jako su bitni, ali vaš event, prije svega, trebao bi odražavati vašu osobnost i stil

 SV 1_DBP063901648547464067.jpg Izvor: dino ninković

Danas je na tržištu dostupno mnogo opcija, sve vaše želje mogu se realizirati, a događaji na otvorenom iz više razloga postali su poželjni. Osim zbog zdravstvene situacije, sve više cijenimo doticaj s prirodom, ali i mogućnost da u svom vrtu ili na najdražem mjestu organiziramo predivan party. Kako bitan događaj učiniti „svojim“, pitali smo stručnjakinju Ivanu Škrlec, direktoricu Alterevodeće tvrtke u iznajmljivanju i prodaji paviljona te organizaciji evenata i vjenčanja na otvorenom.

Opet možemo sanjati velike zabave, prepune plesne podije. Zajedno s najmilijima možemo proslaviti sve ono što nam je uskraćeno proteklih godina. Zahvaljujući dostupnosti prekrasnih, mobilnih paviljona vaše slavlje može biti organizirano na otvorenim prostorima sa zadivljujućim planinskim pozadinama ili na omiljenoj plaži. Baš zbog toga nije teško shvatiti zašto sve više parova bira vjenčanja na otvorenom. Oprema mobilnih paviljona dovedena je do savršenstva i nekada je na fotografijama teško otkriti je li u pitanju paviljon ili neki luksuzni hotel. Često nam dolaze s pitanjima je li nešto moguće, a mi na sve odgovaramo da jest. Ni zahtjevni tereni koji imaju otežan pristup nisu problem jer mi imamo svu mašineriju i volimo izazove. Diktiramo trendove na našem tržištu i nudimo nezamislivo. Mojem timu nije poanta priče samo postaviti paviljon, nego što ćemo stvoriti na lokaciji, koje ćemo ideje klijenata realizirati na najbolji način“, naglašava Ivana Škrlec koja najavljuje kao trend sezone interijere inspirirane putovanjima i omiljenim destinacijama, baš poput havanskog stila koji je nedavno predstavila sa svojim timom na nedavno održanom Sajmu vjenčanja.

 Altera
Ivana Škrlec, direktorica Altere
Izvor: dino ninković

Osim što možete odabrati vrstu stolaca, boju stolnjaka i cvijeća, dobar savjet za naglašavanje i oživljavanje vaše teme je korištenje specifičnih rekvizita u prostoru, dekoracija i natpisa. Budite kreativni s paletom boja koja je bitna za cjelokupan dojam. Napravite neočekivane i profinjene spojeve poput senf žute i tamno ružičaste te ljubičaste i bijele u kombinaciji s nijansama zelene. Uzmite inspiraciju iz dizajna interijera i modnih editorijala te stvorite luksuzni i profinjeni ambijent. Odaberite nekonvencionalnu rasvjetu, cvijeće i tekstil za maksimalan učinak, poput pampas trave i baršuna koji su već neko vrijeme 'mast have' u dekoriranju.

Ako pak želite izbjeći nadmoćnu estetiku dizajna koja u konačnici može oduzeti ljepotu prirodnog ambijenta, stručnjaci iz Altere predlažu da svoj cjelokupni stil eventa ili vjenčanja učinite komplementarnim vašem okruženju. "Koristite boje i teksture koje vidite na vašoj odabranoj lokaciji i to će dati sklad i intenzivnije iskustvo za vas i vaše goste. Također, prozirni stolci te ukrasni svijećnjaci od stakla izgledat će elegantno i nenametljivo", zaključuje Ivana Škrlec.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image