Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samostalno organizirate vlastito vjenčanje? Pomažemo savjetima

Autor Martina Rafaeli

Iskustvo, stručnost i pomoć profesionalaca uvijek je dobrodošla. Ali ukoliko ste u avanturu organiziranja vlastitog vjenčanja odlučili krenuti bez profesionalne pomoći dobro je pročitati i ove naše savjete. Sretno!

 mladenci Izvor: Shutterstock

Pitanje angažirati organizatora i/ili koordinatora vjenčanja ili ne, stvar je osobne odluke para, budućih mladenaca. Naša je preporuka angažirajte profesionalce koji će zajedno s vama pripremiti vaš dan iz snova ali ukoliko ipak ostajete pri odluci da ukupno zadovoljstvo te izazove samostalnog planiranja i organiziranja preuzimate na sebe, pomažemo savjetima uz koje ćete lakše i ostvariti sve što želite za vlastito vjenčanje.

1. Prije velikih i konačnih odluka budite sigurni da vaš partner i vi točno znate što želite. Pripremite mood board (od velike pomoći je milanote.com) kako bi i vizualno mogli predstaviti sve vaše zamisliti svim saveznicima na putu do vašeg dana iz snova.

2. Odaberite rokovnik ili bilježnicu u koje ćete pažljivo zapisivati, planirate te pratiti proces planiranja i organiziranja vašeg vjenčanja. Pojedini brendovi, poput Moleskina, imaju gotove vodiče koje možete kreirate prema potrebi.

3. Prije odluke za bilo kojeg dobavljača potrudite se održati sastanke, uživo ili preko zoom calla. Ne brinite, svi su nakon pandemije spremni za zoom sastanke na kojima ćete kvalitetno saznati sve što vas zanima. Birajte one suradnike i dobavljače koji su vam najbliži ne samo po cijeni već i po stilu te načinu komuniciranja.

4. Ukoliko procijenite da će vam od velike pomoći biti da na dan vjenčanja imate pomoć profesionalaca, angažirajte weeding koordinatora. Pojedini organizatori vjenčanja pružaju i mini konzulatcije uz koje će i vaše planiranje biti lakše i uspješnije. Raspitajte se oko te mogućnosti.

5. Pitajte, razgovarajte, odlučite sa srcem, te ne zaboravite uživati u planiranju dana iz snova!

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image