Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buduće mladenke, ovo su bridal trendovi kojima ćete zasigurno reći da

Autor Martina Rafaeli

Dođite na Festival vjenčanja “Reci DA” 15. i 16. listopada u Family mall i inspirirajte se odličnim izborom brojnih salona koji vas očekuju s novim kolekcijama i vrijednim savjetima te pogodnostima i popustima.

 FotoJet - 2022-10-08T163321.766.jpg Izvor: Nikolina Wedding Store

Ovo posebno vrijedi za sve buduće mladenke koje planiraju vjenčanje i koje su već krenule u potragu za savršenom vjenčanicom i modnim accessoryjem. Dođite na Festival vjenčanja “Reci DA” 15. i 16. listopada u Family mall i inspirirajte se odličnim izborom brojnih salona koji vas očekuju s novim kolekcijama i vrijednim savjetima te pogodnostima i popustima.

 FotoJet - 2022-10-08T161128.316.jpg Izvor: Story vjenčanja

Modne sezone za nama poslužile su nam prave poslastice, osim čarobnih vjenčanica uživali smo i u odličnom izboru modnih detalja koji svakom stilu pruže toliko željenu i poželjnu modnu osobnost. Već smo naučili koliko su dobrodošli velovi, remeni na vjenčanicama, puf rukavi, a vrijeme je i da zavirimo što nam donosi bridal moda za sljedeće proljeće i ljeto.

Urešene rukavice

Rukavice općenito i dalje su visoko poželjan modni detalj svake mladenke. Naravno, usklađen s vjenčanicom i ukupnim stylingom, a ističu se modeli urešeni vezom, motivom cvijeća, perlama, kristalima. Savršeno odgovovaraju jednostavnim ali i raskošnim modelima.

 Nikolina Wedding Store.jpg
Nikolina Wedding Store
Izvor: Story vjenčanja

Povlake

Povlaka ili popularni overskirt, je dodatak koji se nosi preko suknje vjenčanice te joj tako daje na ekstra volumenu, a često se nosi kako bi mladenka uživala u dva stilska izdanja. U trendu su povlake koje se lako skidaju te otkrivaju modnu igru modno osviještene mladenke. U trendu su također izvezene ceremonijalne povlake.

 Vesna Sposa (3).jpg
Vesna Sposa
Izvor: Story vjenčanja

Plaštevi, jakne, sakoi

Vjerovali ili ne ovi se odjevni predmeti stilizirani za vjenčanje odlično nose u kombinacijama s vjenčanicama. Funkcija im je i da zaštite od moguće hladnoće u prohladnim proljetnim danima ali i da prije svega istaknu modnu osobnost mladenke koja ih nosi.

 Pina_2.jpg Izvor: The One Couture

 firenza-c-95c33843.jpg Izvor: Vjenčanice Biba

Naglašeni rukavi

Veliki hit bit će modeli s naglašenim rukavima, a dizajneri su inspiraciju pronašli u viktorijanskom stilu i 80-ima. Predstavljamo nekoliko vjenčanica s voluminoznim rukavima salona koji će izlagati na događanju.

Minimalizam

Kao suprotnost raskošnim modelima nameće se potpuni minimalizam koji također ima mnogo poklonica među budućim mladenkama.

 Neva vjenčanica.JPG
Neva vjenčanica
Izvor: Neva vjenčanice

 I do Weddings.jpeg Izvor: I Do Weddings  Royal Bride (3).jpg
Royal Bride
Izvor: Story vjenčanja

Velovi

Raskošne balske vjenčanice i velovi i dalje su poželjni modni odabir brojnih budućih mladenki.

 Royal Bride (2).jpg Izvor: Royal Bride

Svjetlucave tkanine

I najjednostavniji model u tkanini koja privlači sjajem površine, perlica i kristala pretvara se u najpoželjniji odabir.

 Nancy vjenčanice (3).jpg
Nancy vjenčanice
Izvor: Story vjenčanja

 Vesna Sposa.jpg Izvor: Story vjenčanja

 Katjusha Showroom.jpg
Katjusha Showroom
Izvor: Story vjenčanja

Asimetrična linija vrata i dekoltea

Asimetrija je savršen detalj za modele koji oblikuju i naglašavaju i koji jednostavne modele pretvaraju u izazovne siluete.

 Vjenčanice Biba.jpg
Vjenčanice Biba
Izvor: Pronovias

Raskošne balske vjenčanice

Glamur se vraća u velikom stilu, a što ga može bolje opisati od raskošne vjenčanice? Nove kolekcije balskih vjenčanica oduzimaju dah volumenom, ali i odličnim dizajnerskim kombinacijama.

 Asya_4.jpg Izvor: The One Couture

 Katjusha Showroom (2).jpg
Katjusha Showroom
Izvor: Story vjenčanja

Mini za maski doživljaj

Na velika vrata mini vjenčanice vratile su se za vrijeme pandemije jer su se pokazale kao odličan odabir za trendi mladenke i manja vjenčanja. odlično se kombiniraju s bridal modnim detaljima.

 I do Weddings (2).jpeg Izvor: I Do Weddings

Predimenzionirani cvjetni motivi

Uvijek tako rado biran motiv je cvjetni motiv. Na haljinama, ali i velovima, ovaj put se ističe veličinom, volumenom, igrom tkanina. Savršena kombinacija klasike i trenda.

 Nancy vjenčanice.jpg
Nancy vjenčanice
Izvor: Story vjenčanja

 IMG_1808.jpg Izvor: I Do Weddings

Vjenčana moda za 2023. se čini bogatijom no ikada prije zato što odiše raznovrsnošću te osjećajem da je prije trenda važnije odabrati osobni stil. Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” u Family mallu 15. i 16. listopada i odaberite svoju idealnu vjenčanu haljinu.

Saloni koji vas očekuju na događanju: Vesna Sposa, Nikolina Wedding Store, Royal Bride, I Do Weddings, Schapé Design ,The One Couture vjenčanice, Katjusha Showroom, Salon vjenčanica Ljubav, Nancy vjenčanice, Vjenčanice Biba, Neva vjenčanice, Stress Wedding salon, Etno Mara, Modni salon Dora.

Radno vrijeme Festivala vjenčanja “Reci DA”
Subota 10 do 20 sati / nedjelja 10 do 19 sati

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image