Sezona vjenčanja nikad ne prestaje, a svako godišnje doba nudi svoje prednosti i posebnosti koje će vaš dan vjenčanja učiniti posebnim i čarobnim. I dok neki parovi već s nestrpljenjem iščekuju svoj poseban dan za koji su odabrali proljetne dane ispred nas, drugi parovi nalaze se na početku uzbudljivog putovanja zvanog planiranje vjenčanja.

Nabijeno emocijama, uzbuđenjem i brojnim odlukama, planiranje vjenčanja je zaista posebno razdoblje u životu svakog para. Iako je krajnji cilj uvijek isti, isplanirati vjenčanje koje na najbolji način predstavlja sve posebnosti i želje para, odabir svih elemenata koji će ga učiniti upravo takvim je uvijek vrlo osobna stvar i razlikovat će se od para do para.

Od vjenčanice, odijela i vjenčanog prstenja do cvijeća, glazbe i menija, opcija je pregršt, a odabrati jednu od ponuđenih opcija može biti pravi izazov. No, kada govorimo o planiranju vjenčanja, sve započinje s jednim odabirom – odabirom lokacije. Bez obzira kako želite da izgleda vaše vjenčanje, jedna nova it adresa istaknula se kao savršeni odabir lokacije za svako vjenčanje!

Hotel Antunović
PR 

KAKO ODABRATI SAVRŠENI PROSTOR ZA VJENČANJE?

Odabir lokacije i prostora jedna je od najvećih i najvažnijih odluka u planiranju svakog vjenčanja. Bez obzira sanjate li o romantičnom vjenčanju u boemskom stilu ili tradicionalnom vjenčanju s naglaskom na klasičnu eleganciju, bez obzira planirate li proljetno, ljetno, jesensko ili zimsko vjenčanje, najbolji prostor onaj je koji se s lakoćom prilagođava svakoj vašoj želji.

Hotel Antunović oduvijek je bio jedna od popularnih zagrebačkih lokacija za vjenčanja. Kako bi kreirali prostor u kojem možete organizirati savršeno vjenčanje po svom ukusu, Hotel Antunović odlučio se za veliku renovaciju svoje dvorane za vjenčanja.

Nedavno, Hotel Antunović otvorio je vrata svoje nove dvorane za vjenčanje, a nekoliko sretnih parova u njoj je već imalo prilike organizirati svoje vjenčanje iz snova. Kako izgleda nova dvorana za vjenčanja u Hotelu Antunović i što sve nudi? Story je zavirio u njezin prostor i otkrio sve detalje!

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

PROSTOR STVOREN ZA NAJLJEPŠA VJENČANJA

Prostrana i elegantna, nova dvorana za vjenčanja u Hotelu Antunović na najbolji način spaja sve što parovi mogu poželjeti u prostoru za vjenčanje. Renovacija dvorane za vjenčanja uključivala je cijeli niz poboljšanja koja su unaprijedila ne samo njezin izgled, već i njezinu funkcionalnost.

Među najznačajnijim promjenama istaknule su se promjene koje stvaraju ugodnu atmosferu poput instalacije potpuno nove rasvjete koja poboljšava vizualni dojam dvorane te ugradnje najsuvremenijih sustava razglasa i projekcija koji će unijeti novu dimenziju u onaj najzabavniji dio svakog vjenčanja.

Uz najbolje osvjetljenje i ozvučenje, jedna od vodećih ideja iza renovacije bila je kreirati multifunkcionalni prostor koji se lako prilagođava svakoj temi i stilu. Korištenjem neutralnih tonova i elegantnih linija, nova dvorana za vjenčanja u Hotelu Antunović nudi savršeni početak za planiranje svakog vjenčanja. Uz pomoć različitih dekorativnih elemenata, ovaj ćete prostor lako transformirati i prilagoditi svojoj temi, estetici i kolorističkoj priči.

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

UZ NAJBOLJI PROSTOR, DOLAZI I NAJBOLJA USLUGA

Nova dvorana za vjenčanja u Hotelu Antunović može primiti do 600 uzvanika i, kao što smo već istaknuli, nudi sve elemente koji su vam potrebni kako biste kreirali prostor za vjenčanje u svom stilu i kako biste u njemu stvorili čarobnu atmosferu.

No, u Hotelu Antunović nude vam više od savršenog prostora za vjenčanje – tim profesionalnog osoblja koje ima godine iskustva u organizaciji vjenčanja. Osim što će biti uz svaki par na svakom koraku tijekom organizacije vjenčanja, iznimno susretljivo i profesionalno osoblje Hotela Antunović pobrinut će se da na dan vjenčanja sve ide prema vašem planu i željama kako biste se vi mogli u potpunosti opustiti i uživati u svakom trenutku!

Više detalja i informacija možete pronaći na web stranici Hotela Antunović i društvenim mrežama Antunović vjenčanja, a mi vam u nastavku donosimo pogled na svaki kutak nove dvorane za vjenčanja.

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

Hotel Antunović dvorana za vjenčanja
PR 

  *Sadržaj nastao u suradnji s Hotelom Antunović.