Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJENČANJE U GRAND HOTELU ZAGREB: Mjestu u kojem se stvaraju nezaboravne uspomene

Autor promo

Svaka ljubavna priča je jedinstvena, a takvo bi trebalo biti i vaše vjenčanje.

 1.png Izvor: promo

Novootvoreni Grand Hotel Zagreb idealna je destinacija u kojoj ćete ispisati važno poglavlje svoga života. Savršeno vjenčanje san je svih mladenaca, a Grand Hotel Zagreb sa svojom smještajnom i gastronomskom ponudom udovoljit će svim zahtjevima svakog mladog bračnog para.

 GHZ_19.jpg Izvor: promo

Za organizaciju vjenčanja iz snova zaduženo je stručno osoblje koje stavlja naglasak na vrhunsku i personaliziranu uslugu. Tako će se stručni tim hotela pobrinuti za sve detalje i omogućiti da vaš W-day bude uspješno organiziran i u kojemu će uživati svi gosti.

 GHZ_22.jpg Izvor: promo

Bilo da se radi o manjem vjenčanju ili vjenčanju za veći broj uzvanika, zahvaljujući personaliziranom pristupu i stručnom vodstvu osoblja, event management hotela kreirat će idealnu ponudu za mladence.  

 Grand Hotel Zagreb_9.jpg Izvor: promo

 Uz atraktivan interijer hotela, očekuje vas pravi gastronomski užitak i bogat izbor menija te slastica i torti koji će zadovoljiti najzahtjevnije gurmane. Iskusan tim kuhara osmislio je za vas najrazličitije jelovnike koje možete odabrati ili pak možete, uz konzultacije s chefom kuhinje, kreirati vlastiti jelovnik. Očekuje vas i veliki broj dodatnih usluga poput dekoriranja prostora i stolova, izrada pozivnica i zahvalnica te aranžiranje cvjetnim dekoracijama, a za uzvanike je osiguran smještaj po prigodnim cijenama.

 Grand Hotel Zagreb_14.jpg Izvor: promo

Također, Grand Hotel Zagreb za mladence nudi posebnu pogodnost smještaja u hotelskom apartmanu uz VIP SPA doživljaj u najvećoj wellness i SPA oazi u Zagrebu. Bogat sadržaj poput unutarnjeg grijanog bazena, whirlpoola, 4 vrste sauna, tepidarija, ledene fontane, slane sobe i plutajuće sobe te različite tretmane za njegu lica i tijela, samo je šlag na torti kako biste upotpunili svoje bajkovito vjenčanje u Grand Hotelu Zagreb. 

 Grand Hotel Zagreb_13.jpg Izvor: promo

Potraga za idealnom lokacijom za izreći sudbonosno „da“ jednako je zahtjevan zadatak kao i sama organizacija vjenčanja. Stoga, s lakoćom otkrijte vrhunsku uslugu Grand Hotela Zagreb koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image