Novootvoreni Grand Hotel Zagreb idealna je destinacija u kojoj ćete ispisati važno poglavlje svoga života. Savršeno vjenčanje san je svih mladenaca, a Grand Hotel Zagreb sa svojom smještajnom i gastronomskom ponudom udovoljit će svim zahtjevima svakog mladog bračnog para.

GHZ_19.jpg
promo 

Za organizaciju vjenčanja iz snova zaduženo je stručno osoblje koje stavlja naglasak na vrhunsku i personaliziranu uslugu. Tako će se stručni tim hotela pobrinuti za sve detalje i omogućiti da vaš W-day bude uspješno organiziran i u kojemu će uživati svi gosti.

GHZ_22.jpg
promo 

Bilo da se radi o manjem vjenčanju ili vjenčanju za veći broj uzvanika, zahvaljujući personaliziranom pristupu i stručnom vodstvu osoblja, event management hotela kreirat će idealnu ponudu za mladence.  

Grand Hotel Zagreb_9.jpg
promo 

 Uz atraktivan interijer hotela, očekuje vas pravi gastronomski užitak i bogat izbor menija te slastica i torti koji će zadovoljiti najzahtjevnije gurmane. Iskusan tim kuhara osmislio je za vas najrazličitije jelovnike koje možete odabrati ili pak možete, uz konzultacije s chefom kuhinje, kreirati vlastiti jelovnik. Očekuje vas i veliki broj dodatnih usluga poput dekoriranja prostora i stolova, izrada pozivnica i zahvalnica te aranžiranje cvjetnim dekoracijama, a za uzvanike je osiguran smještaj po prigodnim cijenama.

Grand Hotel Zagreb_14.jpg
promo 

Također, Grand Hotel Zagreb za mladence nudi posebnu pogodnost smještaja u hotelskom apartmanu uz VIP SPA doživljaj u najvećoj wellness i SPA oazi u Zagrebu. Bogat sadržaj poput unutarnjeg grijanog bazena, whirlpoola, 4 vrste sauna, tepidarija, ledene fontane, slane sobe i plutajuće sobe te različite tretmane za njegu lica i tijela, samo je šlag na torti kako biste upotpunili svoje bajkovito vjenčanje u Grand Hotelu Zagreb. 

Grand Hotel Zagreb_13.jpg
promo 

Potraga za idealnom lokacijom za izreći sudbonosno „da“ jednako je zahtjevan zadatak kao i sama organizacija vjenčanja. Stoga, s lakoćom otkrijte vrhunsku uslugu Grand Hotela Zagreb koji će ispuniti sva vaša očekivanja.