Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako odlučiti koji je tip frizure najbolji za vaš dan iz snova? Pročitajte naše savjete

Podignuta, polupodignuta ili raspuštena kosa? Često je pitanje brojnih mladenki, ali odluka i nije tako teška

pronovias Izvor: Pronovias

Planiranje vlastitog vjenčanja protkano je donošenjem manjih i većih odluka – od odabira lokacije, vjenčanice, prstenja, cvijeća do okusa torte i pjesme za prvi ples. A jedna od važnijih odluka za svaku mladenku je i kakvu će frizuru odabrati za vjenčanje, posebno ukoliko ima dugu kosu, jer tada se nameće pitanje podizati kosu ili ne. Ta odluka ne ovisi samo o željama mladenke već i o nekoliko drugih detalja, otkrijte kojih.
1. Uzmite u obzir model vjenčanice, posebno liniju dekoltea

pronovias Izvor: Pronovias

Nosite li vjenčanicu s rukavima ili bez, otvorenih leđa ili srcolikog dekoltea, vrlo trendi high-neck haljinu ili onu s puf rukavima, utječe na odabir frizure. Pa tako vjenčanica bez ramena i naramenica, pruža priliku za odabrati bilo koji tip frizure, od one raspuštene u valovima, polu podignute ili trendi visokog repa. Ali vjenčanica visokog ovratnika kakvu je nedvno odabrala i slavna Paris Hilton, traži podignutu kosu, jer tako ljepota vjenčanice dolazi do izražaja.

2. Važna je i vaša svakodnevna frizura

pronovias Izvor: Pronovias

Vaša je kosa uglavnom raspuštena ili je rep vaš stilski detalj? Ukoliko se s tim tipom frizure osjećate zadovoljno i sigurno odaberite ga i za dan vjenčanja, naravno uz stilske detalje i profesionalne savjete. Razmislite o volumenu, trendi kopči, te se posavjetujte kako nositi veo ili trendi šeširiće s mini velom preko očiju, ukoliko vast taj detalj privlači. Jer sve se mora savršeno uskladiti.

3. Osluhnite samu sebe, vaš nutarnji feeling najbolji je odgovor vezan uz svaku odluku

pronovias Izvor: Pronovias

U planiranju vjenčanja i donošenju brojnih odluka često uključujemo bliske nam osobe koje svojim mišljenjem mogu igrati važnu ulogu u samom procesu planiranja. I dok je to izuzetno pohvalno savjet je da pri odluci kakvu ćete frizuru nositi na dan vjenčanja odluka mora biti primarno vaša, te ona koja je odraz profesionalnog mišljenja. Vi se morate osjećati savršeno s frizurom koju ste odabrali, zato je važno da ne pokleknete na ideje koje ne osjećate kao vaše, na frizure s kojima se ne prepoznajete. Jer na dan vjenčanja vi morate biti najljepša verzija same sebe.

Magazin

Royals