Protekli vikend u Opatiji bio je u znaku vjenčanja s obzirom da je održan 14. po redu Sajam vjenčanja u prekrasnom prostoru nove sportske dvorane Marino Cvetković. Svi ljubitelji vjenčanja i budući mladenci došli su na svoje te su uživali u zanimljivim promocijama, modnim revijama i ponudi brojnih izlagača.

U trendu su tematska vjenčanja, čipka i jednostavne siluete vjenčanih haljina koje naglašavaju ljepotu ženskog tijela.

Svečana VIP modna revija privukla je veliku pažnju posjetitelja i medija s obzirom da su modnom pistom prošetala brojna poznata lica i poržala humanitarnu akciju "Palčić gore!", što se i potvrdilo rasprodanom tombolom.

Posjetitelji su uživali u društvuIvane Delač Đolo, poduzetnice i bivše Miss Universe, Jelene Urukalo, voditeljice i modela, Ivane Paris, bivše Miss Universe, Jelena Kovačević, najtrofejnije hrvatske karatistice, Maria Šivolija, boksača, Filipa Kleve, glumca, modela i bivšeg Mistera Hrvatske, Nikoline Miletić, voditeljice i najseksi Hrvatica, Marije Mažar, blogerica i novinarka te mnogih drugih.


Grad Opatiju i Sajam vjenčanja veže duga tradicija organizacije vjenčanja, ali i velika ljubav prema budućim mladencima i vjenčanjima, stoga vjerujemo da je ova zajednička suradnja oslikala veličanstvenu uvertiru u mjesec zaljubljenih.

Sajam vjenčanja seli se u Split 1. i 2. veljače u hotel Le Meridien Lav.

Grad Opatiju i Sajam vjenčanja veže duga tradicija organizacije vjenčanja pa je zajednička suradnja oslikala veličanstvenu uvertiru u mjesec zaljubljenih.