Ovih se dana s puno emocija prisjećamo Sajma vjenčanja održanog u Osijeku u siječnju 2020. Prisjetimo se zajedno kako nam je bilo!

Sajam vjenčanja je najveća, najuspješnija i najoriginalnija regionalna manifestacija vjenčane tematike, a ovoj tvrdnji svjedoče brojne generacije mladenaca te profesionalaca i suradnika i to već pune 23 godine. Na žalost, pandemija je pauzirala održavanje Sajmova vjenčanja planiranih za početak 2021., ali sigurni smo da se uskoro opet družimo. Jer Sajam vjenčanja je mjesto susreta, kontakta, promocija, predstavljanja svega najboljeg što nudi neki od naših gradova i regija. A uz Sajam vjenčanja koji se održava u Opatiji i Zagrebu tu je i sajam u Osijeku, događaj koji tamo živi već 12 godina. Kada ne bi bilo pandemije, upravo ovih dana svi bismo bili tamo i s veseljem pripremali još jedan odličan Sajam vjenčanja, a kako to trenutno nismo u mogućnosti, odlučili smo se prisjetiti kako je to bilo prošle godine.

Da, da ovo je emotivni throwback, ali i naše obećanje da se vidimo čim prilike dopuste! A ako i vas zanima kako nam je bilo, zavirite u našu galeriju. Osijek, vidimo se!

sjecate-li-se-kako-nam-je-bilo-na-sajmu-vjencanja-u-osijeku-2020-nezaboravno

Tekst M.R.