Dragi zaljubljenici u svijet vjenčanja, mladenci, kumovi, djeveruše - pred nama je nova sezona vjenčanja, a najbolji način za pronalazak svega potrebnog za dan iz snova jest upravo Sajam vjenčanja u Zagrebu koji se održava ovog vikenda, od 3. do 5. veljače

U Areni Zagreb, na čak 5500 m2, očekuje vas mnoštvo izlagača iz svijeta vjenčanja – saloni vjenčanica i dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti.

Sajam vjenčanja Zagreb
Sajam vjenčanja Zagreb 

Već 24. godinu zaredom na Sajmu vjenčanja Zagreb bit će upriličen bogat i sadržajan program - zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.

Sajam vjenčanja Zagreb
Sajam vjenčanja Zagreb 

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već je petu godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

Dolaskom na Sajam vjenčanja i kupnjom donatorske tombole pomažete i vi jer sva sredstva uprihodovana od prodaje srećki s bogatim nagradama bit će uplaćena na žiroračun udruge. Podržite dobrotvornu akciju Sajma vjenčanja i pokažite veliko srce za najmlađe! Događanje će glazbenim nastupom u subotu, 4. veljače, uveličati i zvijezde - Sandi Cenov, Antonija Šola i David Temelkov - koji će zapjevati za najmlađe štićenike udruge Veliko srce malom srcu!

Posjetom Sajmu vjenčanja ostvarujete i mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju s impresivnim fondom nagrada! Najkreativnije buduće mladenke, ali i mladenci osvojit će neku od vrijednih nagrada.

Dođite na Sajam vjenčanja u Arenu Zagreb od 3. do 5. veljače i pronađite sve što vam treba za vaš dan iz snova! Uz to, ulovite i atraktivne sajamske pogodnosti te popuste za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja. Vidimo se!

Radno vrijeme je od 3. do 5. veljače 2023. godine: petak od 14 do 20 sati, subota od 10 do 20 sati, i nedjelja od 10 do 19 sati. Ovdje možete naći detaljnije informacije o Sajmu vjenčanja.

PROGRAM:
Petak, 3. veljače
14.00 – 20.00h

Subota, 4. veljače
10.00 – 20.00h
12.00 Gastro trendovi by Catering Kvatrić
14.00 Zvjezdasta radionica – animacija djece na vjenčanjima Little Stars by Nina
15.00 Vjenčanica iz snova i savršen izgled na dan vjenčanja
16.00 Trendovi u vjenčanjima za 2023. godinu
18.00 Cocktail druženje uz glazbu i zvijezde

NEDJELJA, 5. veljače
10.00 – 19.00h
12.00 Slastice na vjenčanju
15.00 Trendovi u zaručničkom i vjenčanom prstenju
16.00 Vjenčanica iz snova i savršen izgled na dan vjenčanja
17.00 Plesna radionica