Sajam vjenčanja Zagreb koji je održan proteklog vikenda u Areni Zagreb glazbenim su nastupom uveličali Sandi Cenov, Antonija Šola i David Temelkov te razveselili mnogobrojne posjetitelje, a osobito članove udruge Veliko srce malom srcu.

Sajam vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 


“Jako mi se sviđa na Sajmu vjenčanja i već godinama podržavam humanitarnu akciju, drago mi je što glazbom mogu poslati poruku ljubavi i podrške najmlađim članovima udruge Veliko srce malom srcu”, istaknula je Antonija Šola i otkrila je li ikada zamišljala svoje vjenčanje.

Antonija Šola i Mario Regelja na Sajmu vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

“Kad sam bila mlađa, naravno da sam maštala. Onda sam jako puno vjenčanica probala, nosila i evo danas sam došla u bijelom odijelu, malo nešto drugačije. Nisam nešto za velike proslave, tradicionalne. Radije bih, naprimjer, otišla u Las Vegas, Havaje i napravila jedan veliki tulum” zaključila je Šola.

Na pozornici joj se pridružio i glazbenik Sandi Cenov čijom su izvedbom posjetitelji bili oduševljeni. “Upravo sam na vjenčanjima gost iznenađenja s par pjesama, a osobito onom ‘Žena budi mi ti’ uz koju su mnogobrojni parovi izveli i prvi ples, što me uvijek iznova razveseli” poručio je Cenov.

Sandi Cenov na Sajmu vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

Uz najljepše ljubavne balade i glazbenik David Temelkov podržao je humanitarnu akciju Sajma vjenčanja, kojoj se mogli priključiti i svi posjetitelji kroz donatorsku tombolu s bogatim fondom nagrada.

David Temelkov na Sajmu vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

'Sretni smo što već petu godinu Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti namijenjeni su radu udruge, primjerice kupovini potrebne medicinske opreme, izvođenju ciljanih edukacija i održavanju stambenog prostora u kojemu borave roditelji djece koja su na liječenju u Zagrebu, a nisu iz Zagreba', poručio je dr. med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik udruge Veliko srce malom srcu.

Sajam vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

U galeriji pogledajte djelić atmosfere sa Sajma vjenčanja u Zagrebu koji je proteklog vikenda s mnogobrojnim izlagačima iz svijeta vjenčanja - salonima vjenčanica i dizajnerima, zlatarima, cvjećarima i slastičarima, catering kućama, fotografima, dekoraterima, oganizatorima vjenčanja te ostalim predstavnicima za organiziranje svadbene svečanosti ugostio mnogobrojne buduće mladence s ciljem da pronađu sve što im treba za dan za snova, ali i ostvare atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja.

Robert Gašpert Sajam Vjenčanja u Areni Zagreb 2023. godine