Sajam vjenčanja Zagreb održan 24. godinu za redom, od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb pokazao se još jednom kao neizostavno mjesto za sve buduće mladence, ali i profesionalce iz vjenčane industrije te zaljubljenike u svijet vjenčanja!

Sajam Vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

Uživalo se u trendovima salona vjenčane mode i ljepote, zlatara, florista i slastičara, catering kuća, fotografa, plesnih škola, organizatora vjenčanja; a posjetitelji su sudjelovali i u bogatom i sadržajnom programu – interaktivnim promocijama i kreativnim panelima o trendovima u vjenčanoj modi, glazbenim radionicama i mini tečajevima prvog plesa, gastro prezentacijama i slano-slatkim degustacijama za svečanosti vjenčanja…

Antonija Šola i David Temelkov na Sajmu vjenčanja 2023. godine
Robert Gašpert 

Središnji je dio Sajma vjenčanja Zagreb bilo glazbeno druženje s domaćim zvijezdama koje su pjesmom podržale humanitarnu akciju Sajma - donatorsku tombolu s ciljem pomoći za Udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Na oduševljenje mnogobrojnih posjetitelja Sandi Cenov, Antonija Šola i David Temelkov otpjevali su najljepše ljubavne balade i pjesmom pokazali veliko srce za najmlađe heroje.
Kako nam je bilo na proteklom Sajmu vjenčanja Zagreb – pogledajte u videu!