Za sve one koji uskoro planiraju reći sudbonosno ‘da’, nedavno održan Sajam vjenčanja Zagreb je bio neizostavnom adresom, mjestom na kojem su se okupili brojni izlagači iz svijeta vjenčanja – saloni vjenčanica i dizajnera, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, restorani, fotografi, organizatori vjenčanja... te se budućim mladencima predstavili u najboljem svjetlu.

Uz ponudu izlagača te zanimljiv popratni program za istaknuti je kako su svi posjetitelji uz kupnju ulaznice bili u prlici sudjelovati u nagradnom natječaju koji je privukao vrijednim nagradama. Veliki broj posjetitelja odvojio je trenutak vremena te uz malo kreativnosti sudjelovao u skladu s pravilima natječaja.

Najkreativniji među njima zavrijedili su vrijedne nagrade za koje vjerujemo da će im biti važan detalj u oblikovanju vjenčanja iz snova.

Dobitnici nagrada su:
1. Najam vjenčane haljine, vrijednost 1.000,00 eur (7.534,50 kn); Nikolina Wedding Store - TEA FAR

2. Poklon bon za vjenčano prstenje, vrijednost 400,00 eur (3.013,80 kn), Prahir Fine Jewellery - IZABELA ČALIĆ

3. Wellness vikend u hotelu Kaj**** (2 noćenja s doručkom i korištenjem hotelske wellness & spa oaze) vrijednost 265,45 eur (2.000,00 kn) - JURAN KRALJ

4. Vjenčane cipele Högl - ANA KRMEK

5. Svečana frizura & make up - Lanac frizerskih salona Studio Marcela, 130,00 eur (979,49 kn) - MARTA FULANOVIĆ

Tim Sajma vjenčanja Zagreb 2023. ovom se prilikom zahvaljuje svim posjetiteljima, izlagačima, medijima te parterima sajma koji su podržali Sajam vjenčanja te tako na najbolji način najavili novu sezonu vjenčanja. Čestitke dobitnicima!

A kako je bilo na Sajmu vjenčanja Zagreb 2023. otkriva i video: