Nova godina za mnoge simbolizira novi početak, okretanje nove stranice u životu i pokretanje novih projekata, a iako bismo svi željeli vjerovati kako će nam početkom godine sve ići glatko i od ruke, neki će se horoskopski znakovi poprilično namučiti sa svojim životnim okolnostima ove zime.

Horoskop
Profimedia 

Naime, nakon što smo priveli siječanj kraju, na vrata je pokucala veljača, mjesec zaljubljenih, karnevala, krafni i maškara. I dok to na prvu djeluje odlično, zvijezde i astrolozi sugeriraju da će veljača 2023. biti za tri horoskopska znaka jako turbulentna i ispunjena izazovima na svakom koraku.

Jeste li među tim nesretnicima kojima će sam početak godine biti tako izazovan, saznajte u nastavku.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Trebaju se paziti grešaka i loših poslovnih i financijskih procjena, a u intimnom životu trzavica. Krajem mjeseca osjetit će olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Rak
Shutterstock 

Lav

Lavovima će veljača biti naporna zbog porasta obaveza. Osjećat će da ne mogu predahnuti jer, čim dovrše jedan zadatak, doći će novi. Užurban ritam prilično će ih iscrpiti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mjesecu. Ljubavni život parova bit će pun napetosti dok bi samci mogli patiti za nekime tko ih ne može usrećiti.

Horoskop Lav
Shutterstock 

Strijelac

Strijelčevi će ovog mjeseca biti napeti i nervozni. Često će biti na rubu živaca pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekime posvađati. Trebali bi paziti da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Financijska situacija bit će promjenljiva, a krajem mjeseca na vidjelo će isplivati ljubavni ili obiteljski problemi kojima će se morati ozbiljno pozabaviti.

Strijelac
Pixabay