Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 ZNAKA ĆE SE OVOG TJEDNA SUOČITI S VELIKIM RAZOČARANJIMA: Pred njima su događaji koji će im poremetiti planove

Tri znaka Zodijaka od 13. ožujka 2023. godine suočit će se s velikim životnim problemima.

 horoskop Izvor: Shutterstock

Tjedan koji dolazi za neke horoskopske znakove bit će pun izazova. Važno je da ostanete pribrani i pričekate da oluja prođe, a onda će doći bolji dani.

Razočaranje je nešto o čemu učimo od malih nogu: osjećaj razočaranja, neshvaćenosti ili iznevjerenosti, prekršena obećanja, snovi koji se ne ostvaruju pa čak i razočaranje u sebe...

Ovo su horoskopski znakovi za koje astrologija predviđa razočaranje sljedećeg tjedna.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

Bik

Bikovi bi se u nadolazećem tjednu mogli osjećati razočarani svojom financijskom (ne)sposobnošću. Mogu se suočiti s nekim neočekivanim troškovima koji će im poremetiti planove i dovesti ih u financijski rizik. Za Bika je važno da ostane smiren i racionalan i da ne donosi ishitrene odluke.

Lav

Lavovi su po prirodi vrlo samouvjereni i ponosni pa se mogu razočarati ako se suoče s kritikom ili neuspjehom. U nadolazećem tjednu mogli bi se suočiti s nekim neugodnim situacijama koje će ih potaknuti na samorefleksiju. Važno je da se usredotoče na svoje snage i ne dopuste da ih neuspjeh obeshrabri.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

Strijelac

Strijelci su po prirodi optimistični i pustolovni pa bi se mogli razočarati ako se njihova očekivanja ne ispune. U nadolazećem tjednu mogli bi se suočiti s nekim preprekama koje će ih spriječiti u ostvarenju ciljeva. Za Strijelce je važno da ostanu pozitivni i fleksibilni te da svoje planove prilagode novonastaloj situaciji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image