U društvu brojnih zvijezda održano je europsko predstavljanje revolucionarnog uređaja PMD Clean Acne za tretiranje kože s aknama, u organizaciji kompanije ROX Beauty, partnera tvrtke proizvođača PMD Beauty, i magazina Story. 

Rox beauty event
Robert Gašpert 

Posebna poslastica događanja u restoranu Eateria bio je nastup glazbenice Zsa Zse koja je s publikom podijelila osobno iskustvo borbe s aknama i samopouzdanjem.

Matej i Kristijan Krištić, vlasnici sa timom ROX i ROX Beauty
Robert Gašpert Matej i Kristijan Krištić, vlasnici sa timom ROX i ROX Beauty

Emilija Vrbanec Tukša, Emily Hale, Sam Alexander, Kristijan Krištić, Tajana Knez
Robert Gašpert Emilija Vrbanec Tukša – Team Leader, ROX Beauty Emily Hale - International Sales Manager, PMD Beauty Sam Alexander - founder and CEO, PMD Beauty Kristijan Krištić - CEO ROX Beauty, suvlasnik ROX Tajana Knez - Marketing Manager ROX Beauty, ROX

PMD Clean Acne inovativni uređaj koji objedinjuje dvije bitne funkcije za tretiranje kože s aknama, dubinsko čišćenje lica Sonic Glow tehnologijom te tretman plavim LED svjetlom Blue Light Therapy - bio je glavna zvijezda sinoćnjeg događanja u ekskluzivnom prostoru zagrebačkog restorana Eateria koji pruža savršen 'pogled odozgo'. U to se su uvjerile i brojne dame koje su posjetile događaj kao što su Mirna Maras, Sementa Rajhard, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kraljev, Iris Androšević Pinjuh i brojne druge.

Rox beauty event
Robert Gašpert 

'Ja sam jedna od onih koja je imala problema s aknama u mladosti i to mi je stvaralo zaista veliki problem i frustraciju. Moja mama je preuzela veliku ulogu kada me krenula voditi stručnjacima, nikada nisam kod kuće 'kopala' po licu. S godinama je sve prošlo, tu i tamo se pojavi, ali od tada kontinuirano veliku brigu poklanjam njezi lica, redovito odlazim kod dermatologa, na čišćenja i njege lica. Takvu njegu nastavljam doma i nikada u životu nisam legla u krevet sa šminkom, čak i kada sam najumornija', rekla nam je Mirna Maras. 

Rox beauty event
Robert Gašpert 

Zašto se akne javljaju u odrasloj dobi, čak i kod osoba koje su pubertet preživjele relativno čistog tena? Kako se nositi s problematičnom kožom sklonom aknama i samopouzdanjem, kako postići savršen 'pogled odozgo' i koje nove tehnologije mogu pomoći na tom putu - pitanja su o kojima je Head of Story, Ana Miščević, razgovarala s dr. Matejom Tošić - Jukić, specijalisticom dermatologije i venerologije iz Poliklinike Sinteza, glazbenicom Zsa Zsom te Samom Alexanderom, CEO kompanije PMD Beauty.

Rox Beauty događaj
Robert Gašpert 

Mnogobrojne je goste pozdravio Kristijan Krištić, direktor kompanije ROX Beauty, regionalnog zastupnika beauty uređaja.

'Ponovno dovodimo na naša tržišta nove proizvode i nove brendove. Rox Beauty bavi se premium beauty uređajima za kućnu upotrebu, a vjerujem da ste upoznati s našim web shopom i našim trgovinama u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu. Danas ćemo predstaviti novitete PMD brenda', rekao je Kristijan.

'Akne su i dalje najčešći problem i zahvaćaju gotovo svakog mladog čovjeka, a u posljednje vrijeme primjećujemo velik porast akni u odrasloj dobi - gotovo svaka druga žena između 25 i 40 godina će imati problema s aknama. Uzrok nam je teško pronaći, a najčešće je to kombinacija genetske predispozicije, fluktuacije hormona i aktivacije imunološkog odgovora na uvjete iz okoline. Naravno, na kožu utječe i konzumacija cigareta, zagađenost zraka, kozmetika koju koristimo...', dodala je specijalistica Tošić - Jukić.

Pjevačica Zsa Zsa na jesen je 2020. godine zablistala na Storyjevoj naslovnici kada je bez šminke i filtera pokazala svoje akne. 'Ja sam bila jedna od ovih likova koji su se skrivali, to stanje je jako teško opisati nekome tko nije iskusio. Najvažnije je osvijestiti zahvalnost, ja sam shvatila da nisam jedina i zato danas širim ovu poruku. Puno žena se bori s aknama, to ne bi trebalo biti nešto zbog čega se skrivamo', dodala je.

Rox beauty event
Robert Gašpert 

PMD Beauty, proizvođač spomenutog uređaja vrhunska je beauty kompanija koja, osim što pruža pametne, sigurne i patentirane uređaje, u fokus svoje misije stavlja podizanje samopouzdanja.

'Dakle, ako imate blage ili umjerene akne, možete očistiti kožu. Četkica s prednje strane našeg uređaja razgrađuje prljavštinu i masnoću iz pora brzinom od 7000 vibracija u minuti. Potom okrenete uređaj i koristite terapiju plavim svjetlom. LED svjetla će uništiti bakteriju koja uzrokuje akne i pročistiti vašu kožu.

Kada očistite kožu, pobrinite se da je suha, a potom okrenite uređaj. Naša klinička istraživanja pokazuju da najbolji rezultati stižu ako uređaj koristite tri minute, kao i da je to optimalna količina vremena da LED svjetla prodru u kožu i odrade ono što trebaju. Naravno, možete ga koristiti i kraće od toga', rekao je Sam Alexander, CEO kompanije PMD Beauty.

Rox Beauty event
Robert Gašpert 

U benefite uređaja PMD Clean Acne za dubinsko čišćenje i 3-minutni terapijski tretman kože sklone aknama uvjerile su se i brojne osobe iz javnog života, influenceri kao i poslovni partneri kompanije ROX Beauty. Slavljeničku atmosferu premijernog europskog lansiranja ovog uređaja 'začinila' je Zsa Zsa svojim glazbenim performansom koji je mnoge ostavio bez daha.

A kako je bilo na događanju STORY POP-UP x ROX Beauty x PMD Beauty, pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Rox Beauty event

Robert Gašpert Rox Beauty event

Magazin Story zahvaljuje partnerima Vina Laguna i PPD Global - vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave - koji su podržali događanje.