Ovan

Posao: Nakon nužnog odmora slijedi prikupljanje snage i stvaranje planova za novi poslovni tjedan.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija očekuje vas tijekom dana u sferi ljubavi. Dobro provjerite vijesti i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Budite oprezni u prometu.

Bik

Posao: Miran dan uz maksimalnu kontrolu svih važnijih događanja, bar što se tiče većine tipičnih Bikova.

Ljubav: Ovaj dan trebao bi biti  jedan od pozitivnijih za sve vaše iskrene namjere i konkretne poteze koje želite povući prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ljubavni par
Unsplash 

Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar većini tipičnih Blizanaca za bilo kakvo dodatno angažiranje na polju organizacije i komunikacije s poslovnim suradnicima.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi partnerskih odnosa bit će danas najvjerovatnije u manjoj ili većoj mjeri u koliziji s postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog tlaka.

Rak

Posao: Nije loš dan za Rakove da sve planirane obveze završe na vrijeme, ali i da se dio slobodnog vremena posveti rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Nema smisla očekivati ​​bitnije promjene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas ugodno iznenadi stara simpatija, piše Astroputnik.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

ljubavni par
Unsplash 

Lav

Posao: Danas nikako ne žurite i istrčavajte s idejama za nove profesionalne projekte. Pričekajte da se sve prvo slegne u vašoj glavi.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima prije svega da ostvare primarni kontakt za neku novu pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Dosta toga su predstavnici znaka Djevice napravili tijekom vikenda i pripremili za novi radni tjedan, međutim, bilo bi dobro da neke sitnice još jednom provjere.

Ljubav: Najveći dio pažnje tijekom ovog dana usmjerite prema dragoj osobi. Dozu nemira s druge strane može unijeti neočekivani poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

ljubavni par
Unsplash 

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti Vaga u pitanju, pod uvjetom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose ekstra loše okolnosti za događanja u sferi ljubavi, iako bi bilo dobro prekinuti prazne priče bez stvarnih argumenata.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno napravite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizirajte se i ostavite nešto za sljedeće dane.

Ljubav: Manje-više mirno ljubavno more danas očekuje Škorpione. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promjene na bolje.

Zdravlje: Mogući su manji problemi s grlom i respiratornim sustavom.

Dnevni horoskop za 21 svibnja 2023

Strijelac

Posao: Dobar dan očekuje većinu Strelčeva, ukoliko ste planirali da se najveći dio vremena posvetite aktivnom odmoru, i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bi bilo šta forsirali u sferi emotivno-ljubavnih odnosa, potrudite se da budete uviđavniji kada su osjećaji druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi dobre osnove za razne vrste aktivnosti, a posebno bi se uspješno mogli baviti obvezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ako  ste planirali neki kraći put u dvoje ili da najveći dio vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, koljena ili stopala.

ljubavni par
Unsplash 

Vodenjak

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti, većina osoba rođenih u znaku Vodenjaka vrlo vjerojatno će uspjeti provesti onako kako je i zamislila.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tijekom ovog dana, ali ne odbijajte razumijevanje i pozitivnu energiju drage osobe.

Zdravlje: Nervoza, napetost i povremene glavobolje traže odgovarajuću pažnju.

Ribe

Posao: Jedan dobar dan je pred Ribama, ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmjerili ka sređivanju nezavršenih obveza od ranije.

Ljubav: Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode, ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.