Ovan

Vrijeme je da izađete na pozornicu jer ovaj tjedan jednostavno ne možete vidjeti sebe kako sjedite u publici. Imaš što reći. Mnogi ljudi ih trebaju čuti. Gorite od energije. Energija Marsa vam "nije velika" jer ste je uvijek znali fino ugoditi njenom pozitivnom aspektu. Dopustit ćete da vas ovaj tjedan preuzmu vaše prirodne vještine vođenja.

Bik

Ovaj tjedan ste u pokretu, a to bi moglo značiti da ćete doslovno putovati, ali to bi moglo značiti i penjanje na ljestvici karijere. Ne dopuštate da vam išta stane na put tijekom tjedna jer konačno točno znate kamo želite ići. Glavni osjećaj tjedna je pozitivan – motivirani ste. Vi imate svoju viziju i idete prema njoj. Imate izdržljivost i kreativnost koji će vas podržati u tome.

Blizanci

Možda je sezona rođendana, ili se možda samo osjećate dobro jer imate svu tu energiju Marsa naizgled 'na vašoj strani', ali ovaj tjedan ćete se osjećati sjajno. Možete se osvrnuti na svoja nedavna postignuća s ponosom i spoznajom da ste to VI učinili i nitko drugi. Blizanci, ovo je sjajan osjećaj jer se često osjećate izostavljeno. Međutim, ovaj tjedan ne možete biti izostavljeni jer je ovo vaš trenutak da zablistate.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Ovaj tjedan promatrate i razmišljate o svojim uspjesima. Prepoznajete što je potrebno i težite tome. Vi ste obradili vrt uspjeha, a samo vi možete procijeniti u čemu se taj uspjeh sastoji. Sve što znate je da se ovaj tjedan osjećate dobro u životu. Ništa vam ne prijeti, a ako pokuša, nasmijte mu se prijetnji u lice. Ovaj tjedan stvari ne shvaćate toliko ozbiljno, a to vam je na neki način i godišnji odmor.

Lav

Odlučili ste odbaciti sve i krenuti ispočetka. To može biti kreativan projekt ili potpuna promjena načina života. Sve što znate je da je između 22. i 28. svibnja 2023. pravo vrijeme i da je vrijeme SADA. Morate eliminirati ono što vam više ne služi, i to ćete i učiniti. Bit ćete neumoljivi i nećete stati dok sve u vašem životu ne bude potpuno novo i svježe. Iskoristit ćete svu tu energiju Marsa da se obnovite i uspjet ćete.

Djevica

Čini se da vam ovaj tjedan sve visi o koncu. Kao što znate, o nečemu morate odlučiti, a još ste pomalo zbunjeni oko toga. Energija Blizanaca preuzima ovaj tjedan umjesto vas, zbog čega se osjećate još neodlučnije nego inače, što govori mnogo. Srećom, moći ćete iskoristiti neke od moći Marsa i učinit ćete ono što morate učiniti.

Vaga

Ovaj tjedan dovodi vas licem u lice s nekim s kim ste htjeli razgovarati, ali ste do sada pronašli milijun razloga da to ne učinite. Nikada niste uživali u sukobu, ali Mars vas dovodi licem u lice s nekim, možda voljenom osobom, s kim trebate razgovarati. Zbog toga se osjećate nervozno, ali znate da vaš uobičajeni pristojan stil sada neće dati rezultate. Morate reći što vam je na umu jer vas svemir stavlja na pravo mjesto u pravo vrijeme da to učinite.

Škorpion

Ono što trebate nadvladati ovaj tjedan je osjećaj sumnje u sebe. Počeli ste ovo koristiti kao ispriku, kao da je sumnja način na koji se sada identificirate. Od 22. do 28. svibnja 2023. shvatit ćete da ozbiljno gubite vrijeme, i ne samo to, podcjenjujete sami sebe. Otkad si postao tako nesretan? Vrijeme je da iskoristite tu staru snagu Škorpiona i pokrenete se.

Strijelac

Prilike vam lete ovaj tjedan, a možda ćete se toliko uznemiriti svojom srećom da biste je mogli upropastiti pretjeranim razmišljanjem. Sada ste sami zaduženi za svoju sudbinu, što može biti pomalo zastrašujuće. Niste navikli na takvu sreću, pa učinite sebi uslugu i nemojte pretjerivati. Iako se diskrecija ipak savjetuje, nemojte biti toliko diskretni da propustite sve što se nudi.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Ne samo da ćete ovaj tjedan osjetiti intenzitet tranzita Marsa, već ćete dopustiti da vam mnoge stvari dođu na pogrešan način. Ono što je počelo kao vaša želja za novim početkom ili novim životom može završiti tako da sve odbacite jer se nije dogodilo dovoljno brzo. Ovaj tjedan morate paziti na svoj tempo. Da, dobro je željeti promjenu, ali dobro odvagnite stvari prije nego što se odlučite.

Vodenjak

Kreativna energija ispunjava vaš tjedan, ali završetak projekta je sasvim druga priča. Rado ste se uključili, ali ste previše rastreseni da biste išta dovršili. Tijekom ovog tjedna osjećat ćete se kao da možete raditi što god želite i nećete pokleknuti pritiscima koji će biti prisutni, ali vaša greška je što mislite da možete ostaviti stvari nedovršenim - a ne možete!. Ovaj tjedan izbjegavate odgovornost i odbijate je priznati.

Riba

Ovaj tjedan ignorirate sve i radite što želite. Srećom, ono što želite učiniti je jednostavno i trebate samo malo mira. Osjećate se vrlo kreativno ovaj tjedan i sve što vam zaista treba je malo osobnog prostora i sloboda da radite svoj posao svojim laganim tempom. Ovo nije previše za tražiti - sezona Blizanaca vas podržava u tome, a intenzitet Marsa vas gura da dobijete ono što želite.