Ovan

Posao: Provjerite niste li propustili neku formalnu obavezu prema institucijama, kako biste izbjegli propuste i plaćanje penala.

Ljubav: Danas nema značajnijih promjena na ljubavnom horizontu, ako vam tako odgovara uživajte, a ako želite nešto promijeniti, promijenite.

Zdravlje: Moguća osjetljivost želuca i genitalne regije.

Bik

Posao: Iako je prvi dan vikenda, Bikove očekuje povećan broj obaveza, kako nedovršenih iz prethodnog razdoblja, tako i nekih novih koje se mogu pojaviti u zadnji čas.

Ljubav: Suštinski, neće vam ostati puno vremena i energije za bavljenje stvarima vezanim za ljubav. Bit će povoljnijih prilika.

Zdravlje: Uspostavite ravnotežu između rada i odmora.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je odličan dan ako planiraju da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti ili hobiju i tako se opuste, piše Astroputnik.

Ljubav: Pazite da ne obećavate previše i ne dajete lažnu nadu osobi koju ste nedavno upoznali, a koja vas jako privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Pixabay 

Rak

Posao: Nakon dugo vremena, evo lijepe prilike za opuštenu atmosferu, te punjenje baterija za nove obveze. Danas bi bilo dobro izaći malo iz kuće.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite lijepim ljubavnim zavrzlamama, te ostvarite barem jednu ideju na obostrano zadovoljstvo. 

Zdravlje: Odlično.


Lav

Posao: Lavovima će ova subota biti uglavnom usmjerena na kućanske i obiteljske obveze koje biste trebali obaviti, no organizacija će biti malo lošija. Nemoj se previše uzrujavati.

Ljubav: Bez kapitalnih promjena na polju ljubavnih odnosa. Nedostaje vam motivacije.

Zdravlje: Nema razloga za brigu.


Djevica

Posao: Djevice će ove subote biti uglavnom fokusirane na kućanske i obiteljske obveze. Ne bi se trebao previše umoriti.

Ljubav: Bez kapitalnih promjena na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Nedostaje vam motivacije.

Zdravlje: Nema razloga za brigu.

Vaga

Posao: Vrlo dobre okolnosti na vašem profesionalnom planu najavljuju pokretanje novih inicijativa i dogovora. Samo naprijed.

Ljubav: Dobar dan na polju ljubavnih odnosa prije svega treba iskoristiti ako ste pod dojmom svježih, novih pozitivnih emocija izazvanih novim poznanstvom.

Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Evo dana za Škorpione da odrade gotovo sve planirane obveze kako su zamislili, bez neugodnih iznenađenja. Važno je da sve što započnete ili ste već započeli završite bez odlaganja.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas opušteno ponašanje, danas uključite više strasti.

Zdravlje: Vodite računa o svom kardiovaskularnom sustavu.

Strijelac

Posao: Ovaj dan bi bilo dobro iskoristiti za maksimalno opuštanje i odmor jer vas od početka radnog tjedna očekuje povećani obim obaveza.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas prosječan dan bez naglaska na neke spektakularne događaje. Moguć je poziv od stare simpatije za druženje, izlaske.

Zdravlje: Potrebno vam je psihofizičko opuštanje.

Jarac

Posao: Dosta dinamičan i uspješan dan je pred tipičnim Jarcima, posebno onima koji imaju slobodu odlučivanja. Ipak, imajte na umu da vam nisu svi naklonjeni.

Ljubav: Malo odmorni od poslovnih obaveza, imat ćete dobar dan za neku lijepu i konkretnu akciju na ljubavnom planu.

Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Ako razmišljate o nekim radikalnim promjenama u svom profesionalnom životu, pravo je vrijeme za dublju analizu i pripremu terena.

Ljubav: Na ljubavnom planu bilo bi dobro izbjegavati kratkotrajne strastvene izlete, oni vas mogu skupo koštati.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta.

Riba

Posao: Postoji velika vjerojatnost da će vas pomoć zamoliti draga osoba iz kruga vaših prijatelja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, trenutak nije među najpovoljnijim za pravljenje ozbiljnih planova i, što je još važnije, za njihovu uspješnu realizaciju. Budite strpljiv.i

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.