Prije nekoliko dana obilježili smo i službeni početak ljeta koje donosi niz prilika za financijski napredak.

Kao i svako godišnje doba i ljeto ima svoje specifičnosti koje nekim horoskopskim znakovima više odgovaraju nego drugima. Osobe rođene u ovim znakovima osjetit će financijski napredak. Oni će profitirati ovo ljeto, a evo o kome se radi.

Financijski horoskop
Profimedia 

Bik

Astrolozi na prvo mjesto stavljaju Bika, ali to vrijedi i za one u podznaku Bika. Bikovi su po prirodi strpljivi i pouzdani, a to bi moglo donijeti dobre rezultate na financijskom planu. Bilo da se radi o ulaganju u privatni posao ili osobnom unapređenju na poslu, Bikovi ovog ljeta mogu doživjeti značajan financijski napredak.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj odlučnosti i strasti, a ove kvalitete ovog ljeta mogu doći do izražaja. Bilo da se radi o novom poslu, investiciji ili pokretanju vlastitog posla, Škorpioni su spremni. Bit će puno izazova i velikih prilika vezanih uz inozemstvo pa astrolozi savjetuju da ih ne propustite. Stižu i novci za stari trud, što će vas pozitivno iznenaditi.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Jarci su poznati po svojoj disciplini i ambiciji. Ove kvalitete, u kombinaciji sa strpljenjem i odgovornošću, mogu donijeti značajnu financijsku dobit. Ovo ljeto je savršeno vrijeme za Jarčeve da svoje planove pretvore u djela. Ipak, horoskop savjetuje da se klonite suradnje s osobama koje ne poznajete dovoljno dobro.