OVAN

Zbog energije Sunca u znaku Lava sve što je donedavno bilo komplicirano odjednom će postati jako lijepo. Pobrinut ćete se da ima mnogo toga za razgovor, posebno tamo gdje bi se mogle uspostaviti nove veze. Potkraj tjedna će vas puno više zanimati nešto što nije bio slučaj u prethodnom razdoblju pa ćete istraživati ​​i otkrivati ​​nepoznate stvari.

BIK

Zbog retrogradne Venere vrlo ćete emotivno doživljavati događaje s voljenima i na poslu. Iako ćete biti snažno povezani sa svojom podsvijesti, nemojte se predugo zadržavati na određenim stvarima ili biste mogli izgubiti prednost. Potražite rješenje krajem tjedna, kada će se kod kuće sve okrenuti, što će biti povoljno za sve uključene.

BLIZANCI

Uz pomoć energije Merkura u znaku Djevice ustrajat ćete na svojoj odluci koju netko neće shvatiti na pravi način. Umjesto svađe, radije se intenzivno posvetite osobnim stvarima koje su važne i čekaju konačno rješenje. U petak je Mjesec u Ribama i nećete dopustiti neuspjeh na ljubavnom polju. Ovaj put neće biti potrebe za analizom, samo se prepustite.

Horoskop
Shutterstock 

RAK

Ništa se neće dogoditi slučajno, stoga napravite dobar plan koji će vas dovesti do rezultata. U subotu, kada će Mjesec biti u znaku Ovna, pripremite se na neočekivani susret, koji će se, unatoč rezerviranosti, odvijati u spontanom smjeru. U svom kućnom okruženju pokušajte biti strpljiviji, pogotovo kada stvari postanu teške.

LAV

Energija Sunca u vašem znaku učinit će da se osjećate što slobodnije. U petak ćete biti discipliniraniji pa ćete se lakše raspitivati ​​o svemu što vam je trenutno važno. Donijet ćete pravu odluku, stoga slobodno nastavite s financijskim planovima koje ste sami zacrtali. Samci će se sve odvijati presporo za vaš ukus.

DJEVICA

S energijom retrogradne Venere ponekad ćete biti vrlo neodlučni, stoga suzdržite se od velikih odluka na ljubavnom polju. Što prije riješite već duže vrijeme prisutne nejasnoće oko posla i novca. U petak, kada je Mjesec u Ribama, zatvorit ćete se u svoj svijet u kojem ćete se baviti nekim iz prošlosti i shvatiti da, nažalost, još uvijek niste ravnodušni. Nedjelja vam donosi spontane odluke i ugodnu energiju.

Horoskop
Shutterstock 

VAGA

Slobodni ćete uživati ​​u sklapanju novih poznanstava. Iako će neka stvar koju ćete saznati sredinom tjedna biti bolna, nakon razgovora osjetit ćete da je napravljen novi korak i prilika za promjene za kojima žudite. U nedjelju, kada je Mjesec u Ovnu, sve će se odvijati bez pravog razumijevanja drugih, što će donijeti manje napetosti.

ŠKORPION

U nedjelju ćete ući vrlo ozbiljno i organizirano, sa samopouzdanjem na prvom mjestu koje će vam omogućiti postizanje boljih rezultata. Ako vas nešto smeta kod kolega, nemojte šutjeti. Pred kraj tjedna, kada će Mjesec biti u znaku Riba, doći će do iznenadnih otkrića, a veselit će vas što se stvari poslažu na emotivnom polju. U nedjelju nećete imati većih problema jer ćete biti sigurni da vam je potreban odmor nakon napornog razdoblja.

STRIJELAC

Početkom tjedna sreća će biti na vašoj strani, zaboravit ćete na teške brige i otići tamo gdje će se puno toga događati. Pokušat ćete ostaviti dobar dojam na nekoga, a uspjet ćete ako sve provedete u djelo. Neće vam smetati što neki kolege i prijatelji imaju drugačije preferencije od vas. U nedjelju, kada je Mjesec u Ovnu, najviše ćete učiniti za sebe ako se odvažite u nepoznato.

Horoskop
Shutterstock 

JARAC

Previše slatkih riječi i obećanja smetat će vam i poželjet ćete da vaš ljubavni život izgleda drugačije. Slobodni Jarci, možete sresti neobična poznanstva ili će se odnekud neočekivano pojaviti prijatelj koji uvijek ima spremnu zanimljivu anegdotu. U nedjelju, kada Mjesec bude u Ovnu, bit ćete negativno iznenađeni, jer će se obiteljski problemi razvijati upravo suprotno od vaših očekivanja.

VODENJAK

Retrogradna Venera djelovat će na vas kako u osobnoj tako i u ljubavnoj sferi. Budući da ste po prirodi samouvjereni, nemojte na sve reagirati uvredom. Na polju posla i novca sredinom tjedna ćete nadoknaditi sve što ste propustili i rado ćete nekome pomoći. Jaka želja za promjenom mogla bi vam zakomplicirati situaciju u nedjelju, kada želite nešto više.

RIBA

Zbog manje nespretnosti ili pogreške bit ćete nešto više izloženi na poslu. Ispravno je pokazati više hrabrosti i odlučnosti umjesto skrivanja. Kolege će vas razumjeti i pružiti vam podršku koja će poboljšati vaše blagostanje. Pazite da se ne uzbuđujete previše u petak, kada će se dogoditi lijepe stvari na emotivnom planu, jer biste mogli zaboraviti nešto što se nedavno od vas tražilo.