Ovan

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kada je u pitanju poslovni plan, u ljubavnom životu osjećate da vam je potrebna stabilnost i sigurnost.

Zauzeti ljudi razmišljaju o sigurnoj luci pa će mnogi od vas u ovom razdoblju stati pred oltar. Samo čekate pravi trenutak da partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije. Samci uvijek imaju jednu osobu u glavi, a sredinom ovog razdoblja čut ćete nešto o toj osobi što će vas razveseliti, piše astrolook.com.

Zbog dinamične atmosfere doći ćete u iskušenje da započnete vezu s osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, tajne veze se ne savjetuju jer ćete se vrlo brzo razočarati. Samci će ovo razdoblje provesti okruženi hrpom prijatelja, što im neće teško pasti jer će shvatiti da je prava sreća kada imaš iskrene prijatelje s kojima se poznaješ cijeli život.

Bik

Obiteljski izazovi uvelike će okupirati vašu pažnju u privatnom životu. U vezama će balansirati između partnera i obitelji, s tim da će im odnos s voljenom osobom biti malo otežan. Samci će ostati kod kuće.

Blizanci

Znate da možete više i bolje, ali ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen pa tako ni vaša voljena osoba. Pokušajte je prihvatiti takvu kakva jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti potpuno sretni.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Idućih nekoliko dana vaše će ljubavne težnje biti uglavnom platonske prirode. Doduše, osjećat ćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali i sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Lav

U narednim danima neće biti značajnijih pomaka u vašim emotivnim odnosima. Svakako ćete imati dovoljno energije, pogotovo za komunikaciju, pa će mnogi ono što im emotivno nedostaje nadoknaditi riječima. U tome će i uspjeti.

Djevica

Iskoristite svaki trenutak. Stalno pokušavate promijeniti svoj ljubavni odnos u skladu sa svojim osobnim željama i interesima, ali imate dojam da stalno lupate glavom o zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju s partnerom. Ono što se vama može činiti jasnim i prihvatljivim, vašem je partneru potpuno suprotno. Ovih dana malo je nade da ćete pronaći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterije, ali ne brinite, u sljedeće razdoblje ulazite s novim mogućnostima za partnerstvo.

Savjet za zauzete: ne rješavajte partnerove probleme ako on to od vas ne traži. Moguće je upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate apsolutno ništa. Trenutno ste ranjivi pa prepustite partneru da kreira zajednički život. Pokušajte maksimalno uživati ​​u privilegijama koje dobivate od obitelji i prijatelja.

Samcima predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i 'užitak'.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Ovo je sretan period za vaš ljubavni život. Ali ovo je također povoljno razdoblje za samoanalizu i istraživanje dubljih razina, a to su problemi u vezi koje je inače teže razumjeti. Jedno od vas dvoje bit će usmjereno na istraživanje duhovnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine udvoje i, zašto ne, zajedničko otkrivanje svijeta kroz „carstvo ljubavi i svjetova“. Može biti riječ o ljubavima koje su daleke, o ljubavnoj priči s nekim tko živi na drugom kraju svijeta ili jednostavno o romantičnom putovanju u dvoje.

Škorpion

Stalo vam je da prebrodite 'emotivnu krizu' i pred novom ste odlukom koju želite priopćiti voljenoj osobi. Međutim, vaš partner izražava jasno nezadovoljstvo i pokušava vas uvjeriti u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamjerni savjet ili podrška bliskih prijatelja uvijek pozitivno utječu na vaše raspoloženje. Emotivne dileme se mogu riješiti, ali tek nakon određenog vremena kada se iskristaliziraju dojmovi i osjećaji. Privremeno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi vas potaknuti na dobru odluku. Nema potrebe zaoštravati ljubavni odnos, pokažite više razumijevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti djeluju kao "zamjena" za neke neostvarene želje koje imate. Srećom, očekuje vas dobar ljubavni epilog.

Strijelac

Oni koji su na putovanju mogli su doživjeti ljubav iz snova. Oni koji ne putuju razmijenit će lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa drugo neće doći u pitanje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Ako ste u vezi: Bit ćete puni inicijative i stalno u pokretu, što će pozitivno utjecati na vaš brak ili emotivnog partnera. Možete unijeti dinamiku u svoju vezu i ispuniti svaki zajednički trenutak. Vaši će prijedlozi uglavnom biti prihvaćeni s entuzijazmom. Partner će vam udovoljavati i dopustiti vam da vodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali pripazite da ne pretjerate. Dopustite partneru da povremeno preuzme vodstvo, predložite zajedničke trenutke, preuzme vodstvo. Ako budete pokušavali raditi po svom, u drugom dijelu mjeseca će doći do neugodne svađe.

Ako ste slobodni: Počet ćete privlačiti osobe suprotnog spola poput magneta. Djelovat ćete izrazito karizmatični, što će povećati vašu popularnost i donijeti brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strast rasti, moguće je da ćete imati nekoliko prolaznih avantura prije nego što se odlučite za osobu s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste se mogli zaljubiti u osobu s kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Vodenjak

Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i lako gubite emocionalnu kontrolu. Preuveličavate svoje emocionalne potrebe i subjektivno procjenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, ne dopustite da vam nedostaje romantike i nježnosti. Emocionalna slabost ili oduševljenje koje osjećate prema jednoj osobi dobar je znak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite posebnu gestu pažnje u znak podrške zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari, piše astrolook.com.

Riba

Ovih ćete dana miješati dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je miran, povučen, običan, svakodnevni. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a neki dan ćete biti obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Bit ćeš dobro.