Ovan

Posao: Za većinu tipičnih Ovnova, neki već dogovoreni detalji organizacijskih promjena mogli bi se formalizirati danas.

Ljubav: Dosta vremena i energije će vam oduzeti poslovni segment, pa će sfera ljubavi biti nekako u drugom planu.

Zdravlje: Moguće nesanice.

Bik

Posao: Krajem radnog tjedna najtipičniji predstavnici Bikova imaju sve realne izglede da u mirnoj atmosferi uspješno obave svoje profesionalne obveze.

Ljubav: Konkretan neposredan razgovor sa dragom osobom može vam danas donijeti rješenje nekog važnog problema.

Zdravlje: Vrlo dobro.

žena pije kavu
pexels 

Blizanci

Posao: Posljednji radni dan u tjednu za tipične Blizance predstavlja i kraj prilično napornog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa danas ne bi bilo pametno razgovarati o nekim ozbiljnim temama, ostavite ih za neki povoljniji trenutak.

Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Rak

Posao: Iako je kraj radnog tjedna, Rakovi će imati pune ruke posla. Ništa strašno, odredite prioritete i ne biste trebali imati velikih zastoja u realizaciji onoga što ste naumili.

Ljubav: Očekuje vas povoljan dan na ljubavnom planu, gdje biste mogli očekivati ​​ugodno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

žena radi
Unsplash 

Lav

Posao: Posljednji radni dan u tjednu najtipičnijim predstavnicima horoskopskog znaka Lav donosi puno posla i obaveza. Dobra organizacija bit će dovoljna da sve protekne bez većih komplikacija.

Ljubav: Danas vas na ljubavnom planu očekuje bar jedno zanimljivo poznanstvo sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi, predviđa Astroputnik.

Djevica

Posao: Odličan radni dan za većinu Djevica, ujedno predstavlja i dobru osnovu za dovršetak započetih obaveza, ali i za sklapanje dogovora oko novih poslovnih projekata.

Ljubav: Nema nagovještaja značajnih događaja na polju ljubavnih odnosa tokom današnjeg dana.

Zdravlje: Mogući manji problemi s dišnim putevima.

feng-shui-za-2023-zena-dom (1).jpeg
Shutterstock 

Vaga

Posao: Krajem radnog tjedna najtipičnijim Vagama bit će najvažnije da ne žure u obavljanju osnovnih poslovnih zadataka. Imate dovoljno vremena.

Ljubav: Postoji mogućnost započinjanja nove kratkoročne, neobavezne ljubavne priče, pa ako ste zainteresirani za zabavu i opuštanje, samo naprijed.

Zdravlje: Osjetljivost kože, alergijske reakcije.

Škorpion

Posao: Na prvi pogled normalan i miran radni dan bi za tipične Škorpione u biti mogao predstavljati važnu prekretnicu na polju profesionalnog angažmana.

Ljubav: Ovog dana trebali biste preuzeti ključnu riječ i kada je partnerska komunikacija u pitanju. Sve ovisi o vama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

zena-radi.jpeg
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Kraj radnog tjedna Strijelci dočekuju prilično umorni, ali ono što je jako bitno je da ćete imati razumijevanja i podrške od strane poslovnih suradnika.

Ljubav: Vidljivo razočarenje može vas pratiti na ljubavnom planu, ukoliko ne obuzdate svoju impulzivnost i ishitrene odluke.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: Vidljiva radna etika i želja za dokazivanjem danas će biti prisutni kod većine Jarca, ali uz savjet da budu oprezni u komunikaciji. Moguće je kraće poslovno putovanje.

Ljubav: Nema naznaka kapitalnih događaja na ljubavnom planu tokom današnjeg dana. Budite iskreni u pogledu svojih namjera.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Sreća
Shutterstock 

Vodenjak

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Vodenjaka. Povećan obim posla, uz dosta promjenjive energije, no uspjet ćete se nositi sa svim izazovima.

Ljubav: Mogući su manji ljubavni nesporazumi sa voljenom osobom. Pokušajte biti strpljivi i pronaći zajedničko kompromisno rješenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Nastojte biti što jasniji u iznošenju svojih stavova, ali po potrebi ponovite i najtrivijalnije stvari jer je velika vjerojatnost da ćete biti krivo shvaćeni.

Ljubav: Opuštena atmosfera i ugodno društvo pružit će vam pravu priliku da ovog petka doživite lijepe trenutke ako ih posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Niska energija, spavajte dovoljno.