U tjednu pred nama najviše sreće imat će Vage, Jarci, Vodenjaci, a evo što očekuje koji horoskopski znak.

OVAN

LJUBAV: Zbog pojačane aktivnosti na drugim životnim poljima, povremeno ćete morati odgoditi ljubavne susrete. Pokušajte poklonom pokazati pažnju partneru kako se ne bi osjećao zapostavljeno. Samci će spojiti ugodno s korisnim.

KARIJERA: Vjerojatno će vas s vremena na vrijeme promatrati, ali ćete to ili ignorirati ili se praviti da ste ludi. Kontrola nikad nije ugodna, ali ovaj put će vam ići u prilog. Dobit ćete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brine vas novac.

BIK

LJUBAV: Teško da ćete popustiti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam trenutno dobro došlo, ali stalno nešto želite pod svaku cijenu, gotovo na silu. Da su se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite o tome.

KARIJERA: Postavite stvari na svoje mjesto i sada ćete mirnije raditi. Tako vam sada odgovara. Dosta vam je buke. Posebno će se dobro razvijati samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete pokazati svoju individualnost. Bit ćete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi, savjetuje ehoroskop.

BLIZANCI

LJUBAV: Mnogi će napokon moći otvoriti svoja srca i osloboditi se prepreka koje su ih sputavale. Bit će to poboljšanje u vašim osobnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumjeti. Bit ćete ohrabreni da idete dalje.

KARIJERA: Nitko se ne voli baviti nečim što smatra završenim, ali morat ćete se pozabaviti zaostacima. To su samo male stvari o kojima ne morate brinuti. Prihvatite to kao dio posla koji morate proći da biste došli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVJET: Male financijske brige.

Horoskop
Shutterstock 

RAK

LJUBAV: Očekuju vas mirni ljubavni dani. Ako je prije nešto zapelo između vas i vašeg partnera, sada ćete se oboje otvoriti i početi povjeravati jedno drugome sami. Ovo će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti puno vremena za prepirke i analize. Treba reagirati u trenutku i donijeti pravu odluku. Po prirodi ste spretni pa ćete i ovaj put dobro proći. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Sa svima ćete dobro komunicirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Lagani pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće vezane za vašu bučniju reakciju ili za sitnice. Suzdržite se od komentara i fokusirajte se na ono što je dobro i što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i smirenije.

KARIJERA: Na dnevni red vratit će se neke teme iz prošlosti ili ćete morati surađivati ​​s osobama koje vam se baš i nisu sviđale. Ali to je što je. Morate ostati prisebni i svoj dio posla odraditi profesionalno. Bit će ti drago što si se kasnije tako postavio.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

DJEVICA

LJUBAV: U ljubavnom životu bit ćete fokusirani na svakodnevicu. Nećete imati velike želje, već naprotiv, bit ćete manje zahtjevni nego inače. Oni koji su još slobodni tražit će ljubav na običnim mjestima i bez pritiska da je pronađu. Bit će opuštajuće.

KARIJERA: Sve bolje ćete se povezivati ​​s ljudima iz struke. Neki će dobiti znatnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne suradnje. Bit ćete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE &SAVJET: Moguća je posjeta zaposlene rodbine.

Horoskop
Shutterstock 

VAGA

LJUBAV: Bit ćete aktivni u uspostavljanju kontakata, pa ako ste još slobodni mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali voljenu osobu. No, kad sve skupe, bit će zadovoljni.

KARIJERA: Atmosfera na radnom mjestu će se poboljšati i unatoč povremenom umoru lakše ćete raditi. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male frustracije mogu nastati zbog financijskih poteškoća koje su privremene.

ZDRAVLJE&SAVJET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete aktivni u uspostavljanju kontakata, pa ako ste još slobodni mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali voljenu osobu. No, kad sve skupe, bit će zadovoljni.

KARIJERA: Atmosfera na radnom mjestu će se poboljšati i unatoč povremenom umoru lakše ćete raditi. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male frustracije mogu nastati zbog financijskih poteškoća koje su privremene.

ZDRAVLJE&SAVJET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

STRIJELAC

LJUBAV: Bit ćete zanimljiviji jer će biti više prilika za kretanje među osobama suprotnog spola. Ali, bit će i provokacija. Stoga nemojte skakati na svaki izazov koji vam na početku možda neće odgovarati. Idi polako ali sigurno.

KARIJERA: Vaše zasluge polako izlaze na vidjelo, a na vama je da se još malo strpite dok se sasvim jasno ne pokažu. Nemojte forsirati svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je čekati da drugima svane. Činjenica da možete bolje vidjeti je vaša prednost.

ZDRAVLJE&SAVJET: Stvari će doći na svoje mjesto.

Horoskop
Shutterstock 

JARAC

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima svi izazovi bit će usmjereni na temu tolerancije, a njeno svladavanje bit će ono što će vas odvesti korak naprijed. Ovo su dani kada ćete imati priliku vježbati međusobno poštovanje. Raditi na tome.

KARIJERA: Htjeli to ili ne, neki će doći u iskušenje da podlegnu vlastitoj pohlepi. Analizirajte što imate i ako vidite da vam je to dovoljno za normalan život, nemojte tražiti više. Skromnost je zapravo uvijek bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite umjereni u svemu.

VODENJAK

LJUBAV: Trebat će zaštita privatno. Ipak, nemojte gnjaviti partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu jer to može postati zamorno. Prihvatite da je dobro takvo kakvo jest i više se analizirajte. Vidjet ćete da ste sami dovoljno jaki.

KARIJERA: Bit će još puno borbi, ali neke pobjede se već naziru. Vaš fokus interesa sada će se pomaknuti na više znanje. Mnogi će nastojati usavršiti svoju stručnost. Oni koji uče imat će koristi. Studenti polažu ispite, ali uz suradnju i diplomaciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne prelazite svoje granice.

RIBE

LJUBAV: Mogli biste se svidjeti nekim od vaših kolega. Možda ste u nedoumici što učiniti, otvoriti li se mogućoj vezi. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, nećete pogriješiti. Oni u vezama bit će vrlo društven par.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, novo učenje, otkrivanje novih znanja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki dan imat će sve više sjajnih ideja na umu. Intelektualni radnici isticat će se u svom poslu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte nametati svoje stavove.