Arapski horoskop za sve znakove zodijaka. Do kraja godine dogodit će se važne stvari na različitim poljima. Neki očekuju uspjeh dok će drugi doživjeti razočaranje, saznajte što očekuje vaš horoskopski znak!

Ovan

Arapski horoskop nosi važno upozorenje za vas. Morate biti oprezni jer jedna vama bliska osoba nije toliko iskrena prema vama koliko se predstavlja. Ako ste otvoreni prema njoj, uslijedit će izdaja. Do kraja godine uspjet ćete ostvariti poslovni cilj.

Bik

Ovaj vam horoskop govori da vas do kraja godine očekuje vrlo turbulentno razdoblje. Do kraja godine očekuje vas prije svega turbulentna emotivna veza. Postoje dvije mogućnosti: ili ćete s partnerom ući u skladnu vezu ili ćete je prekinuti.

Blizanci

Razdoblje do kraja godine obilježit će događaji na polju ljubavi. Zaljubit ćete se ili obnoviti ljubav jer je moguće vratiti osobu iz prošlosti. Blizanci koji nisu čisti s osjećajima prema bivšoj ljubavi mogli bi je obnoviti.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Pred vama su vrlo burna događanja do kraja godine. Nažalost, očekuje vas nešto što će vas jako rastužiti, a to je izdaja drage osobe. Očekuje vas i veliki uspjeh na poslu. Ovo razdoblje obilježit će vam vrtlog emocija. 

Lav

Pred vama je razdoblje u kojem ćete donositi vrlo važne odluke. Posebno se te odluke odnose na emotivne odnose. Većina Lavova odlučit će svoj odnos podići na višu razinu i tako okruniti svoju ljubav. No izrazito nezadovoljni Lavovi mogli bi prekinuti emotivnu vezu s partnerom.

Djevica

Razdoblje do kraja godine donosi vam nešto zaista lijepo. Arapski horoskop vam govori da je vrijeme za novu ljubav. Zaljubit ćete se u osobu koju ćete uskoro upoznati sasvim slučajno. Ono što je jako lijepo je da će osjećaji biti obostrani.

Tjedni horoskop
Shutterstock 

Vaga

Pred vama je razdoblje u kojem ćete imati vrlo lijepe događaje na poslovnom planu. Arapski horoskop vam poručuje da vas do kraja godine čeka uspjeh. To će vas jako razveseliti i motivirati, jer će za vas značiti bolju budućnost.

Škorpion

Pred vama je vrlo važno razdoblje jer ćete donositi vrlo važne odluke za vas. Prema arapskom horoskopu, donijet ćete najvažniju odluku kada je u pitanju ljubav. Neki će Škorpioni podići vezu na višu razinu, a oni koji nisu sretni odlučit će prekinuti svaki kontakt s partnerom.

Strijelac

Kraj godine ćete posvetiti svojim najdražima. Ovo razdoblje je za vas vrlo važno jer ga najviše posvećujete obitelji. Očekuje vas ostvarenje jedne obiteljske želje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Pred vama je razdoblje u kojem ćete doživjeti mnogo lijepih događaja. Do kraja godine, arapski horoskop vam poručuje da vas očekuje veliki uspjeh na poslu. Osim toga, vaša će ljubav krenuti uzlaznom putanjom. Neki će Jarci vratiti bivšu ljubav.

Vodenjak

Do kraja godine očekuju vas i dobre i tužne vijesti. Ostvarit ćete poslovni uspjeh i financijski dobitak koji će vas veseliti i puno vam značiti. Osim toga, prekinut ćete vezu s vama dragom osobom jer ćete shvatiti da nije ni najmanje iskrena prema vama.

Riba

Vas do kraja godine očekuju vas lijepi događaji. Otvorit ćete vrata ljubavi, jer će u vaš život ući nova osoba. Ova osoba bit će potencijalna velika ljubav u vašem životu, prenosi Samo-svoja.com.