Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu studenom za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

3. studenoga– opozicija Sunca s Jupiterom i Venere s Neptunom

Sučeljavanje – pa čak i dvostruko suočavanje, jako je dobro. Sunce u Škorpionu kreće se točno nasuprot Jupitera u Biku, stvarajući most visoke frekvencije. Ovo će dati vrlo veliki doprinos formiranju naše sreće ovog dana.

Jupiter je planet ekspanzije pa je dobro vrijeme da se usredotočite na ono što želite proširiti u svom životu. Ovo će biti dan uvida, intelektualnog napretka. Naše pamćenje, pažnja i inteligencija ujutro će se izoštriti.

Venera i Neptun stvorit će mnoge ugodne koincidencije, koje će savršeno nadopuniti duet Sunca i Jupitera.

Horoskop
Shutterstock 

4. studenoga – Saturn kreće direktno

Saturn u direktnoj fazi bit će vrlo povoljan i može donijeti valove nagrada u naše živote! Ako vas je netko u prošlosti izdao, na ovaj dan može zatražiti oprost.

Male nevolje iz prošlosti ovog će se dana pretvoriti u vašu prednost ili vam dati potrebnu razinu mudrosti za budućnost. U takvim danima ljudi često shvate nešto izuzetno važno.

8. studenoga – Venera prelazi u znak Vage

Venera ulazi u svoj vladajući znak Vage i sada napokon postaje jaka. U Vagi, Venera nas potiče na razmišljanje i uvažavanje ljepote svega što je oko nas.

Možda ćemo se osjećati nadahnuto da u svoje živote unesemo više ljepote. Imat ćemo veliki uspjeh u ljubavi i razvoju odnosa. Više komunicirajte i budite manje tužni na ovaj dan.

Venera će nam također dati puno snage i energije za rad, posao, sport i nove početke.

Horoskop
Shutterstock 

10. studenoga- Merkur prelazi u znak Strijelca

Merkur će 10. studenog slijediti primjer Venere, prijeći će u njegov povoljan znak Strijelca. Planet financija otvorit će vam vrata u svijet bogatstva i uspjeha u poslu, putovanjima i poslovnoj komunikaciji.

10. ćete biti u mogućnosti za skupe kupnje. Ovo je također dobro vrijeme za promjenu okruženja.

11. studenoga– zrcalni datum

11. dana 11. mjeseca aktivira se anđeoski broj 1111. To je magičan broj koji može ukazivati na manifestaciju i da ono što tražite dolazi.

Energiju ovog dana možete iskoristiti za manifestiranje i rad na zahvalnosti ili za odavanje počasti onome što ovaj uzorak brojeva čini posebnim za vas!

11. studenoga numerolozi savjetuju da više radite ugodne stvari i da ne budete pasivni.

Horoskop
Shutterstock 

13. studenoga- Sunce u opoziciji s Uranom

Sunce i Uran spojit će se u opoziciji, što znači da će se nadopunjavati. Mnogi od nas očekuju vrlo dobro raspoloženje, unutarnje transformacije i kreativne iskorake.

Ako se želite osamostaliti i zakoračiti prema slobodi, onda jednostavno nema boljeg dana.

24. studenoga – Mars prelazi u znak Strijelca

24. studenoga je dan hrabrosti i odvažnosti. Mars će nam dati puno snage za kraj godine i baš za ovaj dan. 24. možete i čak trebate obaviti posao, završiti ono što ste započeli, ali i pokazati inicijativu u svim područjima života.

Astrolozi i stručnjaci vjeruju da će u studenom mnogi od nas moći saznati svoj duhovni zadatak te ga početi provoditi. Ne budite lijeni i zapamtite da samo vi sami možete učiniti svoj život boljim, piše Atma.