Poslovni horoskop za prosinac 2023. donosi nam uzbudljivu vožnju toboganom kroz poslovne prilike za većinu horoskopskih znakova.

OVAN

U kreativnoj ste fazi i zalažete se za ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zbog velikih ambicija možete povremeno prekoračiti osnovna pravila ili žustro provoditi svoju volju, bez prethodnog savjetovanja s kolegama. No, teška poslovna klima natjerat će vas na nove korake i ispravljanje pogrešaka.

BIK

Angažirani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nova događanja na poslovnoj sceni. Morate u dogovoru s kolegama odrediti listu prioriteta, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu vam olakšati put do afirmacije i poslovnog uspjeha koji će pratiti i financijski. Važno je plasirati svoje ideje na pravo mjesto, piše stranica Astrolook.com.

BLIZANCI

Aktivno djelujete na različitim stranama i sposobni ste prenijeti kreativni impuls ili kreativnu energiju u svoju okolinu. Brza inteligencija ili sposobnost učinkovite prilagodbe vaš su glavni adut na poslovnim sastancima. Umjesto nadmudrivanja s neistomišljenicima, svoj stil izražavanja prilagodite uvriježenim pravilima i visokim profesionalnim kriterijima.

Horoskop
Shutterstock 

RAK

Osjećate dodatni dotok kreativne energije i ne možete se zadovoljiti prosječnim rezultatima. Dobivate podršku u svojoj okolini i imponira vam činjenica da vaši kolege imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Morate poduzeti odgovarajuću inicijativu kako biste ostvarili svoje poslovne namjere.

LAV

Djelujete vrlo energično i aktivno sudjelujete u raznim događanjima na poslovnoj sceni. Možete postići korisne ciljeve i imati velik utjecaj na svoje suradnike. Dinamika poslovnih događanja nameće ubrzani tempo i zahtijeva sposobnost vješte prilagodbe. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz vašeg poslovnog stila i prestiža.

DJEVICA

Imate dojam da ste ispred drugih i samouvjereno odbijate razne prigovore koji vam nisu po volji. Pretjerano inzistiranje na osobnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj suradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje kao dodatna garancija za ostvarenje Vaših poslovnih vizija. 

VAGA

Postupate promišljeno u različitim situacijama, stalo vam je da steknete nečije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Podaci kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdan kriterij, ali poslovne afirmacije nema bez velikih izazova. Važno je da svoj kreativni impuls pravilno dozirate zajedničkim interesima.

Horoskop
Shutterstock 

ŠKORPION

Pažljivo analizirate cjelokupnu situaciju na poslovnoj sceni s različitih aspekata i procjenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je do definiranja istinskih profesionalnih vrijednosti i postizanja vaših ciljeva. Obratite pozornost na korisne informacije. Morate primijeniti različite obrasce uspješnog poslovanja, kao dodatno jamstvo i psihičku sigurnost.

STRIJELAC

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je do poboljšanja poslovnog ili društvenog statusa. Smislite dobar plan i mudro pričekajte završnu fazu poslovnih pregovora. Sve se svodi na precizno planiranje i učinkovitu primjenu uspješnih formula. Bitno je da imate dobru koncentraciju na poslovnim sastancima.

JARAC

Previše ste ponosni da biste govorili o određenim problemima koji vas koče i na taj način nepotrebno komplicirate svoj poslovni ili društveni položaj. Ako Vam je stalo do dobrih poslovnih odnosa i rejtinga, prihvatite mogućnost zajedničkog dogovora. Postoje utvrđena pravila kojih se morate pridržavati u poslovnoj suradnji, ponašajte se po svojoj savjesti.

Horoskop
Shutterstock 

VODENJAK

U izvrsnoj ste formi i imate zanimljive ideje. Primjenjujete uspješna pravila u poslovnoj i financijskoj suradnji po prokušanom receptu. Potreban vam je dobar poticaj ili netko tko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim smjerovima.

RIBA

Pred okolinom nastupate energično i pokušavate uskladiti različite poslovne interese. Stalo vam je da održite dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na tuđe dodatne uvjete. Morate jasnije definirati granicu između svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa suradnika.