Pavel Globa, koji se astrologijom bavi gotovo 40 godina, poznat je po najrazličitijim astrološkim prognozama, malim i velikim, a ovoga puta donosi nam horoskop za siječanj za Ovnove i Ribe, kojima mjesec pred nama neće donijeti previše sreće.

Ovan

U siječnju se Ovnovi trebaju čuvati tračeva i lažnih glasina koje bi ih mogle dovesti u neugodnu situaciju. Zli jezici mogli bi vam oduzeti ugled, što bi rezultiralo poslovnim problemima, gubitkom važnog projekta, pa čak i žestokim raspravama s obitelji i voljenima.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Laži će širiti osoba koja vam zavidi i koja je već duže vrijeme ljubomorna na vas. Također, u siječnju ćete imati problema s realizacijom nekih ideja za koje ste bili sigurni da ćete ih brzo i lako realizirati, prenosi Žena.

Riba

Ribe su prilično umorne od problema, a ako ste skloni lošim navikama i samouništenju, to će u siječnju doći do vrhunca. Bit će vam vrlo teško vratiti se na pravi put i povratiti kontrolu nad svojim životom.

Riba horoskop
Shutterstock 

Globa savjetuje da potražite pomoć od najbližih, a ne da gubite vrijeme i samosažalijevate se jer će svako odgađanje rezultirati još gorim stanjem. Sjetite se svoje snage i činjenice da iz svake krizne situacije možete pronaći izlaz, za sebe, ali i za druge.