OVAN

Ova godina će vam dati povoljne rezultate s ekonomske strane, a donijet će i pozitivnost. Morat ćete raditi više nego prije kako biste postigli uspjeh u različitim područjima života.

Vjerojatno ćete imati manjih zdravstvenih problema. Osim toga, možete patiti i od probavnih problema. U takvoj situaciji, posebno pazeći na svoje zdravlje, morat ćete pripaziti na prehranu. Učinak tranzita planeta vidjet će se u vašem obiteljskom životu koji će procvjetati.

BIK

Ova godina će vam donijeti velike promjene, očekuje vas puno posla. No, bit će to dobro razdoblje za veze na daljinu. 2024. Prema horoskopu za 2024. trebali biste povećati svoje bogatstvo i nešto potrošiti na luksuz. Najviše vremena provodit ćete s djecom. Provest ćete puno vremena brinući se o njihovoj budućnosti i gradeći je.

Bit ćete vrlo energični, no druga polovica godine može vam donijeti neke bolesti. Što se tiče karijere, ovo vrijeme će vam biti jako dobro. U partnerskim odnosima naići ćete na prepreke. A ako razmišljate o odseljenju u inozemstvo, zvijezde su vam naklonjene.

BLIZANCI

Prema astrologiji, kraj 2024. bit će vrlo povoljan za pripadnike ovog znaka. Do tada će vam život biti pun uspona i padova. Budite strpljivi jer će vam se zadnjih mjeseci otvoriti nove prilike. Budite oprezni pri izgradnji društvenih odnosa u drugoj polovici godine. No, vaše bi se financijsko stanje moglo poboljšati i uspjeli biste otplatiti sve stare kredite.

Ako ste ozbiljni u svojim ljubavnim vezama, onda će vam 2024. godina biti vrlo blagotvorna. Očekuje se da će ova godina biti dobra u zdravstvenom smislu. No, čini se da raste i pritisak na poslu. 

Horoskop
Shutterstock 

RAK

Vaš će ekonomski i društveni status porasti ove godine. Naravno, imat ćete nove prilike, ali u isto vrijeme povećavat će vam se i odgovornosti. Zbog toga također postoji mogućnost porasta napetosti u vašem životu, što može utjecati na vaše cjelokupno zdravlje. Prema horoskopu za 2024. morate kontrolirati svoje troškove.

Ovo vrijeme neće biti dobro za ljubavnike. Kontrolirajte svoj govor i dvaput razmislite prije nego išta kažete. U drugoj polovici godine mogući su vam zdravstveni problemi. A vaše umijeće utjecanja na druge bit će vam od velike koristi.

LAV

Lavovi će jasnije vidjeti svoj cilj. Sigurno ćete napredovati u ostvarenju svojih ambicija, ali za to ćete se možda morati suočiti s poteškoćama. Moguće je da stvari ne idu prema vašim planovima. Financijska pomoć partnera, prijatelja i rodbine pomoći će vam u mnogočemu.

Ako govorimo o vašim ljubavnim vezama, onda vam ovo vrijeme ne izgleda baš naklonjeno. Riješit ćete pitanje vezano uz brak. Prema horoskopu, mogući su vam zdravstveni problemi poput visokog krvnog tlaka i loše probave. Vaši odnosi s bliskim ljudima mogu biti vrlo napeti. Bit ćete skloniji duhovnosti. Ipak, 2024. godina bit će jako dobra za studente, prenosi Stil.

DJEVICA

Vaš će se ugled na radnom mjestu povećati. Također postoje sve mogućnosti za vaš napredak. Da biste tražili novu priliku, morate držati vrata svog razmišljanja otvorenima. Time ćete se moći bolje suočiti sa svojim izazovima. Neki neželjeni troškovi mogu vas financijski poremetiti. Ako govorimo o vašem privatnom životu, onda je vrijeme malo izazovno za vas.

Vodite računa o svom imunitetu jer vas on može jako oslabiti. Razdoblje je jako dobro za izradu novih investicijskih planova, ali postoje određeni rizici. U 2024. godini doći će do povećanja vaše profesionalne razine. Ove godine ćete možda morati puno putovati zbog posla.

Horoskop
Shutterstock 

VAGA

Nova 2024. godina bit će prekrasna godina za Vage. Bit će velikih promjena u vašem životu. Možda ćete se suočiti s problemima u karijeri do lipnja. Međutim, financijski će vam 2024. biti dobra. No, uz to se mogu pojaviti i neke osobne prepreke.

U drugom tromjesečju neće vam biti lako kontrolirati svoje emocije. Morate malo pripaziti na hranu i piće. Bilo bi dobro da vodite umjeren način života. Također, možete se uključiti u pravne stvari. U 2024. zvijezde od vas traže da budete jasni u svojim mislima.

ŠKORPION

Očekujte da će ova godina biti bolja od prethodne. Postoji određena nestabilnost na ekonomskom planu, a troškovi će vas držati pod stalnim stresom.

S druge strane, razdoblje koje je pred vama bit će vrlo dobro za vas što se tiče ljubavnih veza. Prva polovica godine bit će dobra u zdravstvenom smislu. Morate biti posebno oprezni u vožnji 2024. Neki ljudi mogu naškoditi vašem imidžu, pa morate biti oprezni. Ulaganje u nekretnine će vam koristiti, ali čuvajte se krađe.

STRIJELAC

Čini se da će ova godina biti korisna za istaknute osobe koje su u ovom znaku. Vaše poslovanje će se povećati, a mogli bi vam se pridružiti i partneri. Ali razlike s kolegama mogu postati zabrinjavajuće. Što se tiče ekonomije, prva polovica vam se čini povoljnom. Ako govorimo o ljubavnim vezama, onda se očekuje da će 2024. biti pozitivna.

U drugoj polovici godine mogli biste se suočiti s nekim problemima. Razina vaše energije će se smanjiti. Prema horoskopu za 2024. godinu jasno su vidljivi i znakovi povećanja bogatstva i znanja. 

Horoskop
Shutterstock 

JARAC

Ova godina će biti jako dobra što se tiče posla. Međutim, žene mogu imati zdravstvenih problema. Možda ćete morati donijeti neke važne odluke na profesionalnom planu. Postojat će prava ravnoteža između vaših troškova i zarade. Vaš društveni krug će se povećati.

U prvoj polovici godine osjećat ćete se poletno, a novac ćete dobivati ​​iz više izvora. Ako planirate investirati u nekretninu i kuću onda je ovo pravo vrijeme za vas. Do izražaja će doći vaš liderski potencijal.

VODENJAK

Zbog utjecaja planeta, ova godina se čini vrlo povoljnom za Vodenjake. Možda ćete morati putovati u prvoj polovici. Nastavit ćete raditi s pozitivnim razmišljanjem kao i prošle godine. Za to vrijeme vaša se zarada može povećati. Prema horoskopu za 2024., mogući su problemi u vašem osobnom životu.

Ali razina psihološke energije ostat će vrlo visoka. I pravo je vrijeme da ispunite svoje želje. Suradnja s kolegama i starijim zaposlenicima pomoći će vam da ostvarite svoj cilj. Očekuje vas napredak, uspjeh i blagostanje.

RIBA

Ribama 2024. neće biti baš povoljna. Čak vam i vaš partner može smetati. Očekuje se da će se situacija poboljšati nakon lipnja. Kada je riječ o vašim ljubavnim vezama, utjecaj planeta može vas učiniti optimističnima i neovisnima. Ovo će koristiti vašem ljubavnom životu.

Morate paziti na svoje zdravlje. Očekuju se promjene u karijeri i poslu. Ovo vrijeme će biti teško za studente. Partnersko poslovanje može biti štetno za vas. Prema horoskopu za 2024. možda ste skloni duhovnosti. U drugoj polovici godine imat ćete velike dileme. Osim toga, postoji mogućnost da ćete imati problema s državnim organima.