Neki horoskopski znakovi znaju odlično raspolagati s novcem i poznati su po tome da su uvijek financijski zbrinuti. Lakomisleni Strijelac na prvu ne djeluje kao jedan od njih pa će nekoga možda iznenaditi da su upravo oni najsretniji horoskopski znak po pitanju financija ove zime.

Strijelci se obično ne zamaraju štednjom i brigom za budućnost. Često troše kao da sutra ne postoji, obično uživajući u putovanjima i časteći se po restoranima, a nisu ni malo sebični pa vole potrošiti i na druge ljude. Zbog takvog odnosa prema novcu, oni često kraj mjeseca dočekaju s minusom na računu.

Strijelac će imati sreće s financijama u siječnju 2024
Shutterstock 

Međutim, osim što vole potrošiti, Strijelci su i sposobni radnici pa itekako znaju zaraditi novac. Ovaj vatreni znak se ne voli osjećati ovisno o bilo kome pa će puno truda uložiti u posao i zaradu.

Ambiciozni Strijelci uživaju u svojim poslovnim uspjesima, a to im je često financijski isplativo. Njihov je vladar srećonoša Jupiter koji će ih pogurati kad su u pitanju poslovni pothvati i ambicije.

Ljudi koji imaju Strijelca u podznaku su odlični ekonomisti i jako se dobro snalaze s novcem. Jupiter potiče način razmišljanja koji vodi k 

Strijelac.jpg
Shutterstock dobroj zaradi i mogućnostima da ostvarite stabilnost kroz novčane transakcije.

Strijelci će do kraja siječnja uživati u odličnoj zaradi, dobivati neočekivane prilike za dodatni priljev novca, a sreća će im se protegnuti i nakon toga.

Od ožujka ove godine stižu im nove poslovne prilike koje će im značajno povećati prihode. Moguće je unaprjeđenje na poslu ili čak promjena poslodavca. Ako imaju vlastiti biznis, stiže im suradnja od koje će debelo profitirati.