Ovan

U vama se budi vaša sposobnost suosjećanja s drugima, što stvara čvrsta prijateljstva s vrlo zanimljivim ljudima. Razmjenjujete iskustva koja će vas pomaknuti malo dalje u životu, a možda se na poslu povežete i započnete neki zajednički projekt. U ovom ćete razdoblju biti skloniji zdravstvenim problemima, pa ne biste trebali pretjerivati ​​u svom entuzijazmu za nove stvari. Usporite malo, barem ćete imati vremena razmisliti o svemu i nećete se ponašati impulzivno.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Energija koja je pokretala Ovnove polako će se smanjivati ​​početkom godine, a najviše će na njih utjecati Mjesec i njegove mijene. Pazite na svoje zdravlje između mladog i punog Mjeseca. Nemojte iscrpljivati ​​svoje tijelo, posebno probavu.

U veljači će i vaša sposobnost slušanja i razumijevanja drugih biti puno jača. S druge strane, to bi vas moglo potaknuti da razmislite o svojoj svrsi i tome kako vam ide život. Iako samoća nije tipična za vas, ovaj ćete mjesec uživati ​​u samoći.

Bik

Veljača će za Bikove biti naporan mjesec pun posla. Vaša će motivacija za rad višestruko porasti, a posao će u ovom razdoblju postati vaša glavna životna aktivnost. Zahvaljujući velikoj dozi odlučnosti u radu, ostvarit ćete visoke financijske prihode i stalno ćete ići naprijed. Ipak, pazite da ne pretjerate; moglo bi ti se obiti o glavu. Jedite zdravo i ne zaboravite se opustiti. Vaši će prijatelji ovog mjeseca htjeti provesti vrijeme s vama, stoga ih nemojte odbijati.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Mars će imati vrlo pozitivan utjecaj na vaš posao. Stalno ćete imati nove ideje, voljet ćete ići na posao, a nećete moći prestati misliti na njega ni kod kuće. Ova inicijativa može poboljšati vaš odnos s nadređenim. Također, može doći do povećanja tjelesne aktivnosti. Ponekad imate negativnu percepciju pravila i odnosa, pa razmislite o tome u što se upuštate i posljedicama.

Blizanci

Veljača će biti radna za Blizance. Provodit ćete dosta vremena na poslu pa nećete imati vremena za svoje hobije. To može utjecati na vaše mentalno zdravlje i poželjet ćete se izolirati od drugih ljudi. To nije nužno loša stvar; trenuci provedeni u suosjećanju sa sobom pružit će vam priliku da razjasnite svoje osjećaje, ali ne dopustite da vas proguta negativan stav prema životu. Mogli biste propustiti nešto važno.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Loše raspoloženje može utjecati na druge aspekte vašeg života, stoga pokušajte odvojiti svoje slobodno vrijeme za brigu o svom mentalnom zdravlju. Vaše će tijelo također morati provesti neko vrijeme u prirodi pa si to dopustite. Također ćete biti pod jakim utjecajem Sunca. Zahvaljujući njemu, otkrit će se vaša sposobnost odgoja i razumijevanja djece, a samim time i rješavanja problema s kojima se do sada niste mogli nositi.

Rak

Veljača Rakovima donosi određenu dozu samopouzdanja, posebno na poslu. Više se nećete bojati reći što vam se sviđa, a što ne, zahvaljujući čemu će vas nadređeni početi doživljavati kao sebi ravnog. U ovom razdoblju iznenadit ćete sami sebe svojom kreativnošću i svježim idejama na poslu i u privatnom životu. Stoga, iskoristite ovo i ne bojte se eksperimentirati.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Ovaj će mjesec biti uspješan, ponajviše zahvaljujući snažnom utjecaju Jupitera. Isticat ćete se na radnom mjestu, a nadređeni će biti jako zadovoljni idejama koje iznosite. Međutim, vaš će uspjeh donijeti i veću odgovornost. Nemojte se bojati to prihvatiti. Vaš uspjeh u karijeri odrazit će se na vaš privatni život i sve će ići glatko. Unesite novu iskru u vašu vezu; vaš će partner također cijeniti kreativnost. Iskoristite ovo uspješno razdoblje i povedite partnera nekamo na izlet ili se jednostavno odmorite i odvojite vrijeme jedno za drugo. Oboje to zaslužujete, piše Sensa.rs

Lav

U veljači će Lav biti vrlo kreativan, ali u isto vrijeme više introvertiran. U glavi ćete imati neke sjajne ideje koje ćete htjeti provesti. Međutim, morate uzeti u obzir da će se nešto morati žrtvovati. Stoga, ovaj mjesec, razmislite racionalno i pažljivo razmotrite sve prednosti i nedostatke prije nego što se nečemu posvetite. U ovom razdoblju bit ćete fokusirani uglavnom na sebe. Ne forsirajte i uzmite pauzu od društvenih događanja. Glavna stvar je da se osjećate ugodno.

Lav.jpg
Shutterstock 

Također, bit ćete skloni riskirati. Rizik se do sada često isplatio, no imajte na umu da može imati katastrofalne posljedice po vas pa razmislite isplati li se riskirati. Savjet – iako će biti teško, pokušajte što više vremena provesti sami i posložite svoje misli prije nego što uronite u tuđe živote.

Djevica

U veljači će se u vama probuditi potreba za publicitetom i da u svemu budete u pravu. Ako vam se u ovom razdoblju netko suprotstavlja, možete ući u besmislene sukobe. Uvjeravanje će vam biti jača strana, posebno na poslu; ali nemojte pretjerivati, to bi moglo imati negativan utjecaj na vaše poslovne odnose. Vaša potreba za slobodom će biti jaka, pa dajte sebi prostora i iskoristite ga za samoobrazovanje i opuštanje.

Djevica.jpg
Shutterstock 

S prijateljima ćete se odlično slagati. Također je idealno vrijeme za obnuspostavljanje kontakta s nekim ljudima. Upoznajte ih ili ih pozovite kući. Bit ćete vrlo autoritativni prema svojoj obitelji i nastojat ćete organizirati njihov život. To će posebno smetati vašoj djeci, a što se više trudite, to će se više buniti. Upamtite da je ponekad manje više.

Vaga

U veljači ćete vjerojatno biti pretrpani radnim obvezama. Vaš nadređeni će vam dati mnogo zadataka koje možda nećete moći izvršiti, što će vam uzrokovati stres. Mogu se javiti i nesanica i glavobolja, što ne treba podcjenjivati. Ovo je znak da trebate usporiti i nadoknaditi posao nekom opuštajućom aktivnošću. U ovom razdoblju će vam nedostajati empatije, a sarkazam će vam biti jača strana. Ali bolje je izbjegavati ismijavanje nekoga jer bi vam se to moglo obiti o glavu na poslu, ali i u vezi.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Imat ćete problema sa zaustavljanjem neprikladnih komentara; međutim, trebali biste pričekati bolju priliku. Ako se odlučite suočiti s njima, to bi moglo imati kobne posljedice za vas. Čišćenje organizma često se povezuje s punim Mjesecom koji stiže sredinom veljače. Pokušajte s povremenim postom. Ostanite hidrirani i pozitivni rezultati će uskoro doći.

Škorpion

U veljači će komunikacija i pregovori biti snaga svih Škorpiona. To ćete uglavnom koristiti na poslu, gdje ćete postići značajan uspjeh. To će biti povezano s dobrom financijskom situacijom i mogućim napredovanjem na poslu. Ali ne dopustite da vam se uspjeh obije o glavu; to bi moglo odvratiti vaše kolege od vas, pa čak ih učiniti vašim neprijateljima. Međutim, Saturn će vas zaštititi.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Ovaj mjesec je također savršeno vrijeme za produbljivanje odnosa s partnerom. Možda je vrijeme da počnete razmišljati o zajedničkom životu ili osnivanju obitelji; zvijezde će biti na tvojoj strani u ovome. Slagat ćete se s partnerom i jedno drugome biti velika podrška. Stoga bi možda bilo dobro otići na neki lijepi izlet u prirodu i ujedno proslaviti uspjeh na poslu.

Strijelac

Veljača će Strijelcima donijeti mnogo unutarnje snage koja će im trebati ovaj mjesec. Mogli biste doći u situaciju da vas izda bliska osoba, s kojom ćete se morati nositi. S druge strane, steći ćete povjerenje u sebe i shvatiti da osobi morate oprostiti; inače ćeš zaglaviti u tuzi.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

U ovo vrijeme osjećat ćete se vrlo blisko sa životinjama i prirodom, stoga pokušajte nakratko napustiti gradsku vrevu i isplanirajte izlet u prirodu kako biste obnovili energiju. Kolege ili susjedi pomno će paziti na sve što kupite ili nabavite, a što bi moglo izazvati zavist. To čak može uzrokovati pogoršanje vašeg ugleda, a da vi uopće niste uključeni. Ipak, zahvaljujući ovoj situaciji znat ćete tko je pravi prijatelj, a tko se s vama druži iz koristoljublja. Iako će vas ovo saznanje vjerojatno povrijediti u početku, dat će vam prostora da se usredotočite na ljude kojima je stvarno stalo do vas.

Jarac

U veljači će Jarci pokazati nevjerojatne komunikacijske vještine i empatiju. Tijekom tog vremena mnogi će vaši prijatelji biti skloni pitati vas za savjet, postat ćete popularna osoba u svom društvenom krugu. Ipak, ne dopustite da vas žalbe i problemi drugih iscrpljuju. Svakako pomozite svojim prijateljima i voljenima, ali mislite na sebe i odmorite duh i tijelo. Najbolji način opuštanja bit će odlasci u saune i čitanje knjiga duhovne tematike.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

U veljači ćete osjetiti potrebu za odmorom od svakodnevne užurbanosti. Jednima će trebati slobodan dan, drugi će otići u toplice, a oni kojima je dosadilo slušati druge razmišljat će o putovanju u inozemstvo. Zapravo, bolje ćete se osjećati kada se odmorite, što će vam pomoći da se pripremite za dolazak proljeća.

Vodenjak

Veljača će za Vodenjake biti mjesec ljubavi. Vaši osjećaji će biti jači, pa ćete svaki trenutak svog života proživljavati intenzivnije. Možete to iskoristiti i posvetiti malo vremena i energije svom partneru. Otiđite zajedno na produženi vikend ili godišnji odmor ili jednostavno otputujte u wellness centar gdje ćete se osjećati kao u raju i u potpunosti uživati ​​u intimnim zajedničkim trenucima. Ako imate novčanih problema, uživajte u romantičnom vremenu kod kuće uz svijeće.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Vodenjaci će biti vrlo romantični, zahvaljujući utjecaju Venere. Međutim, to može predstavljati problem u nekim situacijama. Obratite više pažnje na svog partnera umjesto da flertujete s drugima. Ako dođe do sukoba, možete riskirati da ga izgubite zbog svog ponašanja. Ovaj mjesec nećete biti baš štedljivi, a moći ćete si priuštiti kupnju novih stvari. Pokušajte pronaći malo samokontrole jer bi vas prekomjerno trošenje moglo dovesti u ozbiljne financijske probleme.

Riba

Veljača će biti mirniji mjesec za Ribe. Najbolje što možete učiniti je preskočiti neke zabavne večeri s prijateljima i poboljšati svoje navike spavanja i prehrane. Ovo razdoblje trebali biste iskoristiti da posložite svoje prioritete i malo se odmorite. Vaše društvene vještine ovog mjeseca neće biti jake, stoga radije provedite neko vrijeme sami. Iskoristite vrijeme nasamo za samorazvoj ili opuštanje. Pročitajte knjigu ili naučite novi jezik.

Veliki mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Ovaj mjesec bit će odlična prilika da se posvetite svom zdravlju. Vaše stanje nije bilo baš najbolje cijele zime pa bi trebalo pokušati promijeniti način života.