Ovan

Posao: Stvari idu svojim tokom i većina Ovnova čini velike korake prema svojim profesionalnim ciljevima. Pokušajte kontrolirati svoje nestrpljenje.
Ljubav: Ako ste nedavno ostvarili blizak kontakt s novom osobom na svom ljubavnom putu, danas imate povoljne aspekte da napravite još jedan korak u zbližavanju.
Zdravlje: Koljena vam mogu zadavati manje probleme.

Bik

Posao: Tipičnog Bika danas uglavnom ne očekuje ništa novo na poslovnom planu. Malo sporijim tempom, ali svakako realizirate svoje profesionalne obveze.
Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratit će vas tijekom dana, prije svega ako namjeravate uživati ​​u zajedničkim trenucima s voljenom osobom.
Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: Iako su Blizanci već nekoliko puta prevrnuli po glavi stotine novih poslovnih ideja, nije na odmet učiniti to barem još jednom, ali polako.
Ljubav: Najvažnije karike vašeg već postojećeg partnerskog odnosa trebale bi biti na zadovoljavajućoj razini i potrudite se da tako i ostane.
Zdravlje: Obratite pažnju na osjetljivost kardiovaskularnog sustava.

Horoskop za 8 veljače 2024
Shutterstock 

Rak

Posao: Najtipičnije Rakove očekuje miran i relativno stabilan radni dan. Iako nema naznaka većih problema, previše brinete oko dijelova posla koji ne ovise o vama.
Ljubav: Možda ne bi bilo loše da netko umjesto vas ispravi zabunu i nesporazum koji je nastao u ljubavnim vezama. Međutim, morate to učiniti vi. 
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik

Lav

Posao: Rad i dobre rezultate iz prethodnog razdoblja Lavovi bi danas mogli valorizirati i to uspješnije nego što su priželjkivali.
Ljubav: Imat ćete solidne uvjete da se riješite nekoliko sumnji i konačno shvatite da je među vama sve u redu.
Zdravlje: Promjenjiv krvni tlak zahtijeva odgovarajuće liječenje.

Djevica

Posao: Većina ljudi rođenih u znaku Djevice danas neće imati dovoljno energije baviti se paralelnim aktivnostima, stoga je ključno da postavite i poštujete svoje prioritete.
Ljubav: Prioriteti su važni i na ljubavnom polju, pa ako imate više nedoumica oko voljene osobe, iskoristite ovaj dan da te dileme svedete na najmanju moguću mjeru.
Zdravlje: Kronične bolesti.

Horoskop za 8 veljače 2024
Shutterstock 

Vaga

Posao: Pred većinom Vaga je prosječan radni dan. No, to treba potvrditi i na poslu konkretnim poslovnim rezultatima.
Ljubav: Ništa novo i važno danas nije realno očekivati ​​na polju ljubavi.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Iako ćete možda morati ponavljati neke stvari ili ispravljati greške, sve u svemu uspjet ćete adekvatno odgovoriti na sve izazove koji vas očekuju.
Ljubav: Razmislite i dobro provjerite istinitost informacija koje vas muče, ali najvažnije je da danas ništa ne shvaćate previše osobno i ne uzimajte to k srcu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Kontra ritam će pratiti Strijelce većim dijelom ovog radnog dana. Puno energije i truda, ali rezultati nisu ni približno očekivani.
Ljubav: Trebat će vam dio vremena i energije za barem jedan lijep susret i događaj na ljubavnom planu, koji bi mogao prerasti u nešto značajnije od očekivanog.
Zdravlje: Psihofizički umor.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Jarci će svoje profesionalne obveze tijekom ovog radnog dana ispunjavati sa zadovoljavajućim uspjehom, iako nešto teže od očekivanog.
Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da priredite dragoj osobi lijepo iznenađenje.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Nije loš radni dan za većinu Vodenjaka, pogotovo ako se namjeravaju pozabaviti manjom reorganizacijom vlastitog odnosa prema poslu i obvezama.
Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, danas vas očekuje povećanje angažmana i preuzimanje inicijative u rješavanju nesporazuma sa voljenom osobom.
Zdravlje: Potrudite se da rasteretite kralježnicu.

Riba

Posao: Nema razloga da ovog dana budete profesionalno pasivni i nepotrebno skromni u pogledu svojih znanja i vještina. Očekuju vas neke povoljne informacije.
Ljubav: Za lagane priče i barem jedno novo poznanstvo na ljubavnom planu, Ribe danas imaju jako dobre aspekte. Samo nemojte očekivati ​​previše.
Zdravlje: Vrlo dobro.