Ovan

Posao: Ovog četvrtka nema prepreka na profesionalnom putu Ovnova. Postoji mogućnost uvođenja nekih inovacija u postojeći proces rada.
Ljubav: Visoka razina strasti i pozitivne energije pratit će danas one članove koji su se zacrtali za neku osvajačku akciju. Samo naprijed.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Pred Bikovima je izvrstan dan da zaokruže mini-uspješan ciklus iz prethodnog razdoblja i tako osiguraju svoju profesionalnu poziciju na hijerarhijskoj ljestvici.
Ljubav: Oboje trebate promjenu, razbiti monotoniju i nervozu svakodnevice.
Zdravlje: Moguća osjetljivost kralježnice, leđa, ramena.

Blizanci

Posao: Pred tipičnim Blizancima je izvrstan radni dan, prvenstveno za iniciranje realizacije novih poslovnih ideja, ali uz upozorenje da se ne zanose previše.
Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm danas bi mogli biti posebno izraženi, pa nije isključeno ugodno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.
Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Tipične predstavnike ovog sazviježđa očekuje dan sličan prethodnom. Uglavnom rutinsko obavljanje poslova bez većih poteškoća.
Ljubav: Nije realno očekivati ​​neke kapitalne promjene na vašem ljubavnom horizontu tijekom današnjeg dana, pokušajte malo razbiti monotoniju.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Na profesionalnom planu možete postići sve, ali prije svega s puno utrošene mentalne energije. Poradite na što boljoj organizaciji i neće biti razloga za brigu.
Ljubav: Vrlo je vjerojatno da ćete imati barem jednu lijepu priliku za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom čavrljanju.
Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Ako ste opterećeni obavezama, nemojte se ustručavati zatražiti pomoć osobe od povjerenja iz bliske okoline.
Ljubav: Lijepom i mirnom pričom mogli biste uspostaviti barem jedan novi kontakt s osobom koja vam već duže vrijeme privlači pažnju.
Zdravlje: Priželjkujete psihofizičko opuštanje.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Postoji mogućnost da Vagu očekuje potpuno korektan dan da se opušteno i bez većih izazova pozabavite tekućim obvezama.
Ljubav: Nije nerealno očekivati ​​da će inicijativa danas doći s druge strane, što može i koristiti i upozoriti, posebno tipične predstavnike kojima treba više vremena da odvagnu cijelu situaciju.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Radne energije bi trebalo biti dovoljno za sve, samo ako se dovoljno dobro organizirate i rješavate jedan po jedan postavljene zadatke.
Ljubav: Nije isključeno da možete biti na nekoliko ljubavnih kolosijeka istovremeno. Ako vam to odgovara, samo naprijed.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Strijelce će ovog dana pratiti solidno radno raspoloženje, tako da će u svom dobro poznatom ritmu bez većih problema obaviti sve planirane obveze.
Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako osoba koju ste upoznali bude uporno inzistirala na nekom obliku konkretnijeg i ozbiljnijeg partnerskog odnosa.
Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Pred Jarcima je radni dan ispunjen velikim angažmanom. Ne bi smjelo biti prepreka ako se ponašate mudro i strpljivo.
Ljubav: Slobodni, moguć je ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole mogu vas u nju uvući.
Zdravlje: Kronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Vodenjak

Posao: Budite oprezni u izboru suradnika jer vas nije lako pratiti. Eventualne prepreke i izazove u realizaciji sami ćemo riješiti ako budete strpljivi, sve ćete moći riješiti.
Ljubav: Na ljubavnom polju otvaraju se nove prilike, a vi pokušavate odoljeti izazovu strasti i ipak realno procijeniti situaciju.
Zdravlje: Niska energija, uzimajte više vitamina.

Riba

Posao: Ribe očekuju nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora oko realizacije nekih budućih planova. Budite na visini zadatka.
Ljubav: Tijekom današnjeg dana najviše biste trebali obratiti pažnju na signale koji dolaze od osobe koja vam se sviđa, nemojte se skrivati.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost.